«Βοήθεια, καίγομαι» – Σοκάρει το βίντεο με τη φωτιά στο διαμέρισμα

8 Δεκεμβρίου 2023

«Βοήθεια, καίγομαι» – Σοκάρει το βίντεο με τη φωτιά στο διαμέρισμα, Τραγικός ο θάνατος για την γυναίκα που διέμενε στο διαμέρισμα. Ούρλιαζε για βοήθεια μέχρι που ξεψύχησε

Σοκάρει το βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα, με τη φωτιά που ξέσπασε σε δώμα πολυκατοικίας στα Άνω Πατήσια, και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια γυναίκα. Η γυναίκα που ζούσε στο σπίτι και είχε εγκλωβιστεί στο εσωτερικό του, σύμφωνα με πληροφορίες, ούρλιαζε και ζητούσε βοήθεια, ενώ πριν αφήσει την τελευταία της πνοή είχε προλάβει να τηλεφωνήσει στους γονείς της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Action24, η γυναίκα εγκλωβίστηκε στο διαμέρισμα όταν ξέσπασε η φωτιά, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να πρόλαβε να κάνει ένα τελευταίο τηλεφώνημα στους γονείς της και να τους είπε «καίγομαι, καλέστε βοήθεια».

Η γυναίκα τελικά εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τους πυροσβέστες.

Εικόνες που έρχονται από βίντεο κατοίκου της περιοχής και δημοσιογράφου, αποτυπώνουν την ένταση της φωτιάς που εκτείνεται ανεξέλεγκτη στην πολυκατοικία, ενώ ακούγονται φωνές αγωνίας που καλούν σε βοήθεια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]