Aναποδογύρισε γόνδολα με τουρίστες – Προσπαθούσαν να βγάλουν selfies (video)

7 Δεκεμβρίου 2023

Aναποδογύρισε γόνδολα με τουρίστες, προσπαθούσαν να βγάλουν selfies και βρέθηκαν στα κρύα νερά ενός καναλιού της  Βενετίας 

Μια ομάδα ατίθασων τουριστών βρέθηκαν στα θολά, κρύα νερά ενός καναλιού της Βενετίας όταν η γόνδολα στην οποία επέβαιναν αναποδογύρισε αφού δεν άκουσαν την εντολή του γονδολιέρη να σταματήσουν να βγάζουν selfies και να καθίσουν.

Ο χειριστής της βάρκας, ο οποίος επιχειρούσε έναν δύσκολο ελιγμό καθώς περνούσε κάτω από μια γέφυρα κοντά στην περιοχή της πλατείας του Αγίου Μάρκου, κατέληξε επίσης στο νερό προτού προσπαθήσει να σώσει τους επιβάτες του.

Βενετία: Γόνδολα με τουρίστες αναποδογύρισε στο νερό λόγω ασταμάτητων  selfies (Βίντεο) | kefaloniapress.gr

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, το γκρουπ τουριστών από την Κίνα μετακινούνταν συνεχώς πάνω στη γόνδολα και έβγαζε selfie με φόντο τις διάσημες τοποθεσίες της πόλης, όταν συνέβη το περιστατικό, το οποίο καταγράφηκε σε βίντεο.

Ειδήσεις - Τουρίστες αναποδογύρισαν γόνδολα... | Palo.gr

Ο ελιγμός του γονδολιέρη κάτω από τη γέφυρα απαιτούσε τη μέγιστη ισορροπία βάρους στο πλοίο, αλλά οι επιβάτες φέρεται να αγνόησαν τις εντολές του να καθίσουν και αντ′ αυτού συνέχισαν να σηκώνονται και να τραβούν φωτογραφίες, ανατρέποντας έτσι το σκάφος.

Το 2020, η ένωση γονδολιέρων της Βενετίας μείωσε τη χωρητικότητα στις βάρκες τους, αποδίδοντας την ευθύνη για την απόφασή τους στους «υπέρβαρους» τουρίστες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]