Famagusta: Η νέα σειρά του MEGA έρχεται – Το πρώτο trailer του Ανδρέα Γεωργίου

7 Δεκεμβρίου 2023

Famagusta: Η νέα σειρά του MEGA έρχεται – Το πρώτο trailer του Ανδρέα Γεωργίου

Η σειρά Famagusta είναι μια σειρά εποχής, εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα που αφορούν την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, με επίκεντρο μία ιστορία αγάπης, την περίοδο εκείνη.

Με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από την τούρκικη εισβολή στην Κύπρο, το τρίδυμο των επιτυχιών Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου θα φέρουν στις οθόνες του MEGA μία σειρά 24 επεισοδίων, το «FAMAGUSTA», εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα με επίκεντρο μία ιστορία αγάπης, που θα μας συγκινήσει.

Famagusta: Στα γυρίσματα της νέας σειράς του MEGA

Στο trailer πρωταγωνιστεί η Δέσποινα Μπεμπεδέλη, κυπριακής καταγωγής, η οποία στο trailer αφηγείται τα όσα συνέβησαν στη Κύπρο τον Ιουλίου του 1974. «Από τότε χάος, σκοτάδι παντού. Να είσαι 16 και να έχεις τα πάντα και να έρθει ο φονιάς και να πάρει τα πάντα. Κι εσύ από τότε πουθενά. Εμείς πουθενά» ακούγεται η ηθοποιός να λέει στο trailer. 

14 Αυγούστου του 1974 ο χρόνος παγώνει για πάντα στην Αμμόχωστο. Με την Κοίμηση της Θεοτόκου η πόλη θάβει περισσότερους από 3.000 Ελληνοκύπριους.

Αυτές οι αληθινές ιστορίες ενέπνευσαν τον Αντρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου ώστε να δημιουργήσουν μία ξεχωριστή τηλεοπτική σειρά 24 επεισοδίων με τίτλο «FAMAGUSTA», όπου το παρελθόν μπλέκεται με το παρόν και η μοίρα παίζει απίστευτα παιχνίδια. Το σενάριο υπογράφει η Βάνα Δημητρίου με τη συμβολή του Δημήτρη Τοκαρή στην έρευνα.

Ένα ζευγάρι νέων ανθρώπων χάνει την ημέρα της εισβολής το τριών μηνών μωρό τους. Οι ίδιοι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον τόπο τους, αφήνοντας μαζί και κάθε ελπίδα να βρεθεί το μωρό τους.

Εκείνος είναι υποχρεωμένος να πολεμήσει και εκείνη μένει πίσω. Η αγάπη τους όμως είναι τόσο δυνατή που θα αντέξει πόλεμο και απώλεια. Οι δύο τους θα δημιουργήσουν μια υπέροχη οικογένεια και θα ολοκληρώσουν την ευτυχία τους με τρία παιδιά.

Όμως, δεν θα ξεχάσουν ποτέ εκείνο το μωρό, που όσες δεκαετίες και αν περάσουν η απώλειά του θα παραμένει πάντα ένα αγκάθι στη ζωή τους.

Ένα βρέφος που κατάφερε μέσα στο εφιαλτικό σκηνικό του πολέμου να επιβιώσει και σήμερα είναι ένας πενηντάχρονος άντρας που τον παρακολουθούμε να ζει τη δική του ζωή παράλληλα με αυτή της οικογένειας που δεν είχε ποτέ νέα του.

Famagusta: Backstage απο την πολυαναμενόμενη σειρά του Mega
Famagusta": Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα... - Athinorama.gr
Famagusta: Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός θα υποδυθεί τον... Αρχιεπίσκοπο  Μακάριο; | AlphaNews.Live
Γιάννης Μπέζος και Κοραλία Καράντη πρωταγωνιστές στη νέα σειρά του Ανδρέα  Γεωργίου - "Famagusta"
Ο Χρήστος Λούλης στη νέα δραματική σειρά «Famagusta» - alter-info.gr
Στον αέρα το νέο trailer της "Famagusta" με όλους τους πρωταγωνιστές της |  webtv Ειδήσεις | Yupiii.gr
Famagusta: Η επίσημη ανακοίνωση του Mega για τη νέα σειρά του Ανδρέα  Γεωργίου | Gossip-tv.gr
Famagusta: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς
Famagusta: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς

Οι συντελεστές της σειράς

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Κοραλία Καράντη, Αντρέας Γεωργίου, Γρηγόρης Βαλτινός, Χρήστος Λούλης, Γιώργος Ζένιος κ.ά.

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Έρευνα και συγγραφή αληθινών ιστοριών των αγνοουμένων/ Ιστορικά γεγονότα: Δημήτρης Τοκαρής

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]