Μαθητές βρέθηκαν ημιλιπόθυμοι σε τουαλέτα σχολείου

29 Νοεμβρίου 2023

Μαθητές βρέθηκαν ημιλιπόθυμοι σε τουαλέτα σχολείου, στην Αλικαρνασσό στο Ηράκλειο Κρήτης

Ημιλιπόθυμοι στις τουαλέτες σχολείου βρέθηκαν σήμερα το πρωί (29/11) τέσσερις μαθητές του Γυμνασίου Αλικαρνασσού. στο Ηράκλειο Κρήτης, γεγονός που σήμανε συναγερμό όπως επισημαίνει το neakriti.gr.

Μαθητές Γυμνασίου βρέθηκαν ημιλιπόθυμοι σε τουαλέτα σχολείου – RPN

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τρία κορίτσια και ένα αγόρι ήταν τα παιδιά, που βρέθηκαν ημιλιπόθυμα στις τουαλέτες του σχολείου στο Ηράκλειο, με τις αστυνομικές Αρχές να εξετάζουν κάθε σενάριο για το συμβάν.

Γονείς αναζητούν χρήματα για τις τουαλέτες του σχολείου - e-thessalia.gr

Μεταξύ άλλων, οι ανήλικοι ανέφεραν ότι ζαλίζονται και ότι δεν είναι καλά με την ΕΛΑΣ να αναφέρει ότι θα γίνουν αιματολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να πάρουν περισσότερες απαντήσεις για το περιστατικό.

Ηράκλειο: Συμμαθητές τους ενημέρωσαν τον διευθυντή

Τον διευθυντή του σχολείου στο Ηράκλειο ενημέρωσαν οι συμμαθητές τους, ο οποίος με τη σειρά του κάλεσε το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο και παρέλαβε τις μαθήτριες και τον μαθητή, διακομίζοντάς τους σε εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Στον χώρο έχει ήδη σπεύσει η αστυνομία για περαιτέρω έρευνα, αναζητούνται οι γονείς τους καθώς πρόκειται για ανηλίκους ενώ ήδη φαίνεται ότι λαμβάνονται και καταθέσεις, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχουν κάνει χρήση ουσιών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]