Δολοφόνησε και διαμέλισε μια γυναίκα από “περιέργεια”

24 Νοεμβρίου 2023

Δολοφόνησε και διαμέλισε μια γυναίκα από “περιέργεια”, μαχαίρωσε και έσφαξε άγρια ​​μια δασκάλα αγγλικών.

Η Jung Yoo-jung, 23 ετών, είχε εμμονή με τις αστυνομικές ταινίες και τα μυθιστορήματα και είχε υψηλή βαθμολογία σε τεστ ψυχοπαθών.

Κάποια στιγμή της ήρθε η επιθυμία να “δοκιμάσει να κάνει μια δολοφονία από περιέργεια να δει πως είναι” και έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο της.

Ψάχνοντας το θύμα για να υλοποιήσει την επιθυμία της μπήκε σε μια εφαρμογή μέσω των sosial media και παριστάνοντας την μαθήτρια λυκείου που είχε ανάγκη για ιδιαίτερα Αγγλικών άρχισε να αναζητά ένα καθηγητή κατά προτίμηση γυναίκα.

Μετά από πολλές προσπάθειες μηνών κατάφερε τον Μάιο να εντοπίσει μια 26χρονη γυναίκα που έμενε μόνη της και παρέδιδε μαθήματα στο σπίτι.

Η Jung Yoo-jung αφού έκλεισε ραντεβού, αγόρασε μια σχολική στολή μέσω διαδικτύου, πήγε στο διαμέρισμα της ανυποψίαστης γυναίκας και της επιτέθηκε μαχαιρώνοντας την περισσότερες από 100φορές, φέροντας της χτυπήματα ακόμη και μετά τον θάνατο της άτυχης 26χρονης.

Busan Tutor murderer says the victim came back alive and spoke to her,  requests a psychiatric evaluation | allkpop

Εφυγε από το σπίτι της δολοφονημένης δασκάλας για να αγοράσει σακούλες σκουπιδιών και χλωρίνη προτού επιστρέψει για να διαμελίσει το σώμα, μέχρι που της έκοψε και τα δάκτυλα σε μια προσπάθεια να γίνει πιο δύσκολο να την αναγνωρίσουν από τα δακτυλικά αποτυπώματα.

Στη συνέχεια, η 23χρονη έβαλε τα λείψανα σε μια βαλίτσα και πήρε ταξί στον ποταμό Nakdong σε ένα απομονωμένο πάρκο, όπου και πέταξε το διαμελισμένο κορμί της 26χρονης.

«Για να φαίνεται ότι το θύμα είχε εξαφανιστεί, ο Γιουνγκ κράτησε το κινητό τηλέφωνο, την ταυτότητα και το πορτοφόλι του θύματος, προσπαθώντας να διαπράξει ένα τέλειο έγκλημα»

Ο ταξιτζής που την μετέφερε θεώρησε ύποπτες τις κινήσεις του και κάλεσε την αστυνομία υποδεικνύοντας το σημείο δίπλα στο ποτάμι που είχε πετάξει την αιματοβαμμένη βαλίτσα.

Αφού συνελήφθη η Jung Yoo-jung, είπε αρχικά στην αστυνομία ότι είχε μετακινήσει το σώμα του θύματος μόνο αφού σκοτώθηκε από κάποιον άλλο. Αργότερα, ισχυρίστηκε ότι σκότωσε κατά λάθος την δασκάλα κατά τη διάρκεια ενός καυγά. Τελικά, ομολόγησε τον αποτρόπαιο φόνο, μιλώντας για το ενδιαφέρον της να κάνει ένα αληθινό έγκλήμα. Την Παρασκευή, ο δικαστής που καταδίκασε τον Jung είπε ότι η δολοφονία είχε «διπλώσει τον φόβο στην κοινωνία ότι κάποιος μπορεί να γίνει θύμα χωρίς λόγο» και «υποκίνησε μια γενική δυσπιστία».

Jung stabbed an innocent tutor more than 100 times, cut up her body and disposed of the remains in a suitcase, seen in a screenshot from a CCTV video

Οι εισαγγελείς είχαν ζητήσει τη θανατική ποινή για την Jung Yoo-jung, 23 ετών, αλλά εκείνη ικέτευσε το δικαστήριο για επιείκεια, υποστηρίζοντας ότι υπέφερε από παραισθήσεις και μια σειρά από προβλήματα ψυχικής υγείας, ανέφερε το BBC News.

Το Δικαστήριο χάρισε τη ζωή της Γιουνγκ, αλλά απέρριψε τους ισχυρισμούς της ότι η τερατώδης δολοφονία προκλήθηκε από ψυχική ασθένεια, δεδομένου ότι το έγκλημα είχε «σχεδιαστεί προσεκτικά και εκτελέστηκε», είπε ο προεδρεύων δικαστής Kim Tae-eob.

Η Γιουνγκ καταδικάστηκε για φόνο, βεβήλωση και εγκατάλειψη πτώματος, πέντε μήνες αφότου κατηγορήθηκε για τη βάναυση δολοφονία και τον τεμαχισμό μιας 26χρονης γυναίκας που γνώρισε μέσω μιας εφαρμογής τον Μάιο.

Οι εισαγγελείς υποστήριξαν ότι η Γιουνγκ είχε εμμονή με τηλεοπτικές εκπομπές και βιβλία αληθινού εγκλήματος και αποφάσισε να σκοτώσει κάποιον στην πραγματική ζωή για να ικανοποιήσει την περιέργειά της για τον φόνο.

Jung seen in police custody in South Korea

πηγή: nypost.com

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]