Γέννησε η Δανάη Μιχαλάκη

21 Νοεμβρίου 2023

Γέννησε η Δανάη Μιχαλάκη. Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη υποδέχτηκαν στον κόσμο την κορούλα τους.

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου έκαναν γνωστό τον Αύγουστο ότι θα γίνουν γονείς με δύο ταυτόχρονες αναρτήσεις στους λογαριασμούς τους στα social media.

Από τότε η Δανάη δεν σταμάτησε στιγμή να δουλεύει -τα γυρίσματα της «Παραλίας» συνεχίζονται- εν αναμονή της άφιξης της κορούλας της.

Ευχάριστα νέα: Γέννησε η Δανάη Μιχαλάκη - Γονείς για πρώτη φορά με τον  Γιώργο Παπαγεωργίου

Σήμερα λοιπόν, όπως αποκάλυψε το TLIFE, η Δανάη Μιχαλάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2,920 γραμμαρίων σε ιδιωτικό μαιευτήριο της Αθήνας.

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύτηκαν το 2021 στη Σύρο με πολιτικό γάμο, στον οποίο ήταν καλεσμένοι τότε όλοι οι φίλοι και οι συνάδελφοι εκείνης από τις «Άγριες Μέλισσες».

Γέννησε η Δανάη Μιχαλάκη! | Cretalive ειδήσεις

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της ήρθε δύο χρόνια μετά στην επέτειο του γάμου τους και των γενεθλίων εκείνης.

Το φύλο του παιδιού αποκάλυψε για πρώτη φορά σε συνέντευξή του ο πατέρας της Δανάης, Γιώργος Μιχαλάκης, τον οποίο βλέπουμε στην «Παραλία» στο πλευρό της κόρης του, ενώ η μητέρα του Γιώργου Παπαγεωργίου, η αγαπημένη ηθοποιός Φιλαρέτη Κομνηνού, πριν από λίγες ημέρες, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τα επαγγελματικά σχέδιά της τον χειμώνα, εξήγησε ότι απάρριψε τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε για να απολαύσει όσο γίνεται περισσότερο τους πρώτους μήνες της ζωή της εγγονής της.

Δανάη Μιχαλάκη: Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της - Οι φωτογραφίες με  φουσκωμένη κοιλίτσα - InStyle

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]