Πάολα για Κασσελάκη: Ο “Ξενομπάτης” , ήρθε για να μας φέρει τις ξενόφερτες ιδέες του

13 Νοεμβρίου 2023

Πάολα για Κασσελάκη: Ο “Ξενομπάτης” , ήρθε για να μας φέρει τις ξενόφερτες ιδέες του. Η Πάολα αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη, τονίζοντας ότι διαφωνεί κάθετα με τις απόψεις του σε ορισμένα ζητήματα.

Αρνητική άποψη για τις ιδέες του Στέφανου Κασσελάκη εξέφρασε η γνωστή τραγουδίστρια Πάολα, ενώ δήλωσε παράλληλα ότι είναι φίλη με τον Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, με τον οποίο είπε συμφωνεί σε πολλά.

Πάολα για Στέφανο Κασσελάκη: «Ο ξενομπάτης που ήρθε στην Ελλάδα, είμαι  αρνητική απέναντί του» - Γόβα Στιλέτο

Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη, τονίζοντας ότι διαφωνεί κάθετα με τις απόψεις του σε ορισμένα ζητήματα.

“Ο ξενομπάτης (ο ξενόφερτος), που ήρθε στην Ελλάδα, σε μια χώρα τόσο πλούσια σε παραδόσεις, σε ήθη, έθιμα, αρχές, να φέρει τις ξενόφερτες ιδέες του; Είμαι αρνητική κατηγορηματικά μαζί του, ειδικά στο θέμα των παιδιών. Μόνο σε αυτό, αλλιώς τι με νοιάζει τι κάνουν οι άνθρωποι, κανένας δεν μπορεί να κρίνει κανέναν. Τι με νοιάζει τι κάνει αυτός ο άνθρωπος στη ζωή του;” είπε η Πάολα και πρόσθεσε:

“Αλλά τα παιδιά είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα και δεν μπορούμε να παίξουμε με τις ψυχές των παιδιών, ούτε με το μυαλό τους. Το παιδί πρέπει να φτάσει σε μια ηλικία για να καταλαβαίνει τι του γίνεται, δεν μπορούμε να παίρνουμε εμείς αποφάσεις”, είπε.

Πάολα: "Εμένα ο Μπέος είναι φίλος μου και συμφωνώ μαζί του - Ο Κασσελάκης  είναι ξενομπάτης" • Η Άποψη

Όσον αφορά τον Αχιλλέα Μπέο, η Πάολα είπε “είναι φίλος μου, θέλω να ξέρετε ότι συμφωνώ σε πολλά μαζί του”.

Σε ερώτηση για το αν θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Βόλο, η τραγουδίστρια απάντησε αρνητικά, τονίζοντας πως γενικά δεν κάνει τέτοια πράγματα και ότι είναι ήσυχο πλάσμα. “Δεν με βλέπετε γενικά παντού, είμαι στη δουλειά και στο σπίτι μου. Αυτό το ακούω πρώτη φορά, δεν ισχύει κάτι τέτοιο” είπε η Πάολα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]