Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε η Εύη Βατίδου μετά την απολογία της

13 Νοεμβρίου 2023

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε η Εύη Βατίδου μετά την απολογία της. Ενώπιον του δικαστικού λειτουργού το πρώην μοντέλο έδωσε τη δική της εκδοχή για το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, υποστηρίζοντας ότι μόνος υπεύθυνος είναι ο αντίδικός της.

Όπως αναφέρει στο υπόμνημα που κατέθεσε ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας:

«Στις 11 Οκτωβρίου 2023 και περί ώρα 23.45, ενώ επέστρεφα στην οικία μου από εστιατόριο της Βουλιαγμένης έστριψα κανονικά από την οδό Ανθέων στην οδό Γούναρη και στάθμευσα στο πρώτο περίπτερο που συνάντησα, με σκοπό να αγοράσω αναψυκτικά.

Σημειωτέον στο δρόμο υπήρχε κυκλοφορία αυτοκινήτων και στο περίπτερο υπήρχε κόσμος που ψώνιζε. Πριν προλάβω να πάρω την τσάντα μου με τα χρήματα και το κινητό μου και πριν προλάβω να ανοίξω καν την πόρτα του οδηγού, είδα έκπληκτη έναν άνδρα να κατευθύνεται προς το μέρος μου, ερχόμενος από μία μοτοσικλέτα που είχε σταματήσει μπροστά από εμένα, και με έντονα απειλητική διάθεση, εξαγριωμένος, αφρίζοντας, άρχισε να κοπανάει με τις γροθιές του το τζάμι της θύρας του οδηγού, το οποίο ήταν κλειστό, και παράλληλα μου φώναζε «π@@@α άντε γ@@υ, θα σε σκοτώσω, μ@@@@νη». 

Εγώ εντελώς ανυποψίαστη και πολύ τρομαγμένη τον κοίταξα και τον ρώτησα γιατί μου επιτίθεται και με βρίζει; Αυτός όμως συνέχισε να χτυπάει το αυτοκίνητο μου και να βρίζει ενώ σε κάποια στιγμή με το κράνος που κρατούσε, χτύπησε με δύναμη και βιαιότητα, με λύσσα και με πρόθεση τον καθρέφτη του οδηγού του αυτοκινήτου μου, με αποτέλεσμα να θραύσει το τζάμι και να ξεχαρβαλώσει το βραχίονα του καθρέπτη ο οποίος “κρέμασε”».

Εύη Βατίδου: Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους - Notospress.gr

Κατά την κ. Βατίδου, όλα έγιναν ξαφνικά ενώ όπως σημείωσε ο άνδρας της ήταν άγνωστος.

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε η Εύη Βατίδου μετά την απολογία της στον ανακριτή.

Η Εύη Βατίδου απολογήθηκε για το επεισόδιο στη Γλυφάδα με τον τραυματισμό της 57χρονης. 

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του αμέσως μετά την απολογία της Εύης Βατίδου και την απόφαση, έκανε λόγο για «απαράδεκτη ποινική δίωξη εις βάρος της».

Υπενθυμίζεται ότι η Εύη Βατίδου φέρεται να κυνήγησε οδηγό μηχανής, στην οποία επέβαινε και μια γυναίκα, με αφορμή πιθανότατα ζημιά που της προκάλεσαν στον καθρέφτη του αυτοκινήτου της. Η ένταση του συμβάντος φαίνεται να κλιμακώθηκε και η κατηγορούμενη φέρεται να εμβόλισε την μηχανή τραυματίζοντας τη γυναίκα. Από την πλευρά της όμως, η Εύη Βατίδου αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι δέχθηκε επίθεση από τον οδηγό της μηχανής. Μάλιστα υπέβαλε μήνυση σε βάρος του οδηγού για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στο επεισόδιο που είχε η πρώην σύζυγός του, λέγοντας ότι ενώ η πρώην σύζυγός του επέστρεφε σπίτι της με το αυτοκίνητό της, «δέχτηκε επίθεση από κάποιον που επέβαινε σε μία μοτοσικλέτα. Ο συγκεκριμένος άρχισε να τη βρίζει χυδαία και να την απειλεί».

Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα. Στη συνέχεια το πρώην μοντέλο οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία της. Μετά την απολογία της, αφέθηκε ελεύθερη δίχως περιοριστικούς όρους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]