Ο Θέμης Αδαμαντίδης για την σχέση του με την Βαρβάρα Κίρκη και το τραγούδι (βίντεο)

9 Νοεμβρίου 2023

Ο Θέμης Αδαμαντίδης για την σχέση του με την Βαρβάρα Κίρκη και το τραγούδι.” Όταν μου έρχονται αναποδιές παίρνω ακόμη περισσότερη δύναμη, πεισμώνω”

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και την Ελένη Τσολάκη, ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε για την σχέση του με την Βαρβάρα Κίρκη, για την καριέρα του στο τραγούδι αλλά και για τα παιδιά του.

«Στη ζωή μου έχω ζήσει ευχάριστες και δυσάρεστες καταστάσεις. Καλό είναι ότι και να συμβαίνει να είσαι σωστός και να αναζητάς την επιτυχία με δίκαιους τρόπους. Η καριέρα μου ξεκίνησε πρωτόγνωρα και με μεγάλη ικανοποίηση. Δικαιώθηκα μετά από κάποιες αποτυχίες μου, μέχρι τότε ήμουν έτοιμος ακόμη και να σταματήσω», ανέφερε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

«Όταν μου έρχονται αναποδιές παίρνω ακόμη περισσότερη δύναμη, πεισμώνω. Κάποιες φορές μου έβαλαν τρικλοποδιές. Δεν μου αρέσουν οι μηνύσεις και οι αντιδικίες, αν είχα ασχοληθεί θα είχα βγάλει περισσότερα χρήματα από όσα βγάζω με το τραγούδι. Δεν μου αρέσει η αρνητική δημοσιότητα γύρω από το όνομά μου αλλά συμβαίνει», σημείωσε. Σχολιάζοντας τη σχέση του με τα χρήματα ανέφερε ότι όσους τραπεζικούς λογαριασμούς κι αν είχε, δεν έχει καταφέρει να κάνει ποτέ καλή διαχείριση.

«Έχω ζήσει τον πόλεμο της μαρκίζας, υπήρχαν τραγουδιστές στα σχήματα που ήμουν, που δεν άξιζαν να είναι πρώτοι στη μαρκίζα, αλλά ποτέ δεν μπήκα σε αντιμαχία μαζί τους. Έχει τύχει να με προσεγγίσουν νέοι τραγουδιστές λόγω της επιτυχίας που είχα για να μπουν στη μαρκίζα», είπε.

Όσον αφορά τη σχέση του με τον έρωτα ανέφερε: «Ο έρωτας έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Αν δεν είμαι χαρούμενος δεν μπορώ να τραγουδήσω, ακόμη και στα τραγούδια του πόνου» και συνέχισε μιλώντας για τη σύντροφό του Βαρβάρα Κίρκη: «Η Βαρβάρα Κίρκη έχει κάτι που δεν το βλέπουν οι άλλοι εύκολα, δεν μετράει πάντα η εμφάνιση. Είναι σαν παιδί. Είμαστε καλά στη σχέση μας και μετάνιωσα για τη δημοσιότητα που πήρε, δεν θα έπρεπε να είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο. Ντρέπομαι να συζητάω για τη σχέση μου με την Βαρβάρα Κίρκη» .

Στη συνέχεια ο Θέμης Αδαμαντίδης αναφέρθηκε στη σχέση του με τα παιδιά του: «Όλοι οι γιοι μου έχουν καλή φωνή, οι δύο από τους τέσσερις άφησαν το τραγούδι στην πορεία. Στον τρίτο γιο μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο, κάποια μέρα θα παίξει στην Εθνική. Γενικά ποτέ δεν ήμουν αντίθετος με τις επιλογές των παιδιών μου, τους στηρίζω όσο μπορώ». «Δεν προλάβαινα να χαρώ τα παιδιά μου, γιατί όταν αυτά ξυπνούσαν εγώ κοιμόμουν, επειδή δούλευα νύχτα», συμπλήρωσε.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης αναφέρθηκε στη νέα του συνεργασία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: «Θα είμαι στο πρώτο γύρισμα του νέου “Σπίτι με το Mega” σε μια συνεργασία έκπληξη με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]