Μόνικα Μπελούτσι: «Η Ελλάδα είναι βαθιά μέσα στην καρδιά μου» (βίντεο)

9 Νοεμβρίου 2023

Μόνικα Μπελούτσι: «Η Ελλάδα είναι βαθιά μέσα στην καρδιά μου». Χαμός με την Ιταλίδα σταρ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Θερμότατης υποδοχής έτυχε στη Θεσσαλονίκη η Μόνικα Μπελούτσι στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου, με τον κόσμο να περιμένει από νωρίς το βράδυ, την άφιξη της διάσημης ηθοποιού.

Η Μόνικα Μπελούτσι παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» του Τομ Βολφ και του Γιάννη Δημολίτσα. Την Πέμπτη στις 20:00 θα προβληθεί στο Φεστιβάλ και η ταινία «Μαλένα» του Tζουζέπε Τορνατόρε, με την οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή η Μπελούτσι. Ακόμη, θα τιμηθεί από το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με τον «Χρυσό Αλέξανδρο» για τη συνολική προσφορά της στο σινεμά.

Όταν έφτασε έξω από το «Ολύμπιον», γύρω στις 23:00, οι θαυμαστές ζήτησαν αυτόγραφα και φώναζαν ρυθμικά το όνομά της. Η Μπελούτσι χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους στην είσοδο του φεστιβάλ, ενώ πήρε και ένα πανό που της είχαν ετοιμάσει φαν.

Ανεβαίνοντας στο βήμα του Φεστιβάλ η Μόνικα Μπελούτσι δέχτηκε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα από το κοινό και τόνισε, πως η Ελλάδα είναι βαθιά μέσα στην καρδιά της: «Δεν θέλω να πω πολλά για την ταινία, θα την ανακαλύψετε μόνοι σας. Όπως όλοι ξέρετε, η Ελλάδα είναι βαθιά βαθιά μέσα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]