ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 

5 Νοεμβρίου 2023

Τα ζώδια της εβδομάδας από 06/11/ έως 12/11/2023 

Τα γεγονότα τρέχουν με ταχύτητα φωτός την εβδομάδα 6-12 Νοεμβρίου, η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ποικιλοτάραχη, ανατρεπτική, αρκετές στιγμές σοκαριστική και ακραία

Οι επόμενες μέρες  φέρνουν ξαφνικά γεγονότα, επαναστατική διάθεση, διάσπαση σε σχέσεις – συμμαχίες, ανατροπές σε οικονομικά αλλά και φυσικά φαινόμενα!

Ναι δεν θα έχουμε «ησυχία» αυτή την εβδομάδα, αφού πολλά γεγονότα θα σκάσουν σαν κεραυνός εν αιθρία

ΚΡΙΟΣ

Αναπτύσσεται η συντροφικότητα και ανοίγονται όμορφες στιγμές στα αισθηματικά! Πάθος, ορμητικότητα, κατακτητική διάθεση και τονισμένη ερωτική λίμπιντο!

Κάποια σχέδια μπλοκάρονται, προσοχή σε έγγραφα νομικά! Προχωρούν οικονομικές υποθέσεις! Η ψυχολογία είναι ευερέθιστη.

Ξαλαφρώνεις μέσα από ειδήσεις που λαμβάνεις, λύνεις προβλήματα πρακτικά, δέχεσαι υποστήριξη! Προσοχή στα έξοδα το Σαββατοκύριακο!

ΤΑΥΡΟΣ

Βελτιώνεις θέματα φυσικής κατάστασης και εργασίας, βρίσκεις σταδιακά τους ρυθμούς σου και εξωτερικεύεις σκέψεις για γεγονότα που σε στιγμάτισαν.

Οι άνθρωποι που σχετίζεσαι σε προκαλούν με την συμπεριφορά τους και έχεις πολλά νεύρα. Όποιος μας θυμώνει, μας ελέγχει, αυτό να έχεις στο νου αυτή την εβδομάδα που φέρνει γεγονότα με συνεργάτες ή και με το σύντροφο!…

 Επαναστατείς, αντιδράς και εφαρμόζεις αλλαγές στην ζωή σου … Χωρισμοί και διασπάσεις είναι μέσα στις τάσεις σου

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Αφήνεις περισσότερο χώρο και χρόνο για χαρά, διασκέδαση, όμορφες στιγμές αλλά και για τον έρωτα που σταδιακά επανέρχεται ως προτεραιότητα στην ζωή σου! Κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα που συνδέεσαι σταθερά θα προκαλέσουν απογοήτευση την Παρασκευή!

Εβδομάδα με έντονο στρες και πολλές υποχρεώσεις … Θυμήσου ότι δεν είσαι ο σούπερ – ήρωας που μπορείς να τα τρέξεις όλα μόνος σου, προσπάθησε να αποφύγεις τον συγκεντρωτισμό, αλλά και την υπερβολική κούραση!

Κάποιες ειδήσεις στα επαγγελματικά θα αναζωπυρώσουν την ελπίδα σου! Στο τέλος της εβδομάδας ανατρέπονται ή αλλάζουν κάποια πράγματα που προγραμμάτιζες και αυτό σου προκαλεί ένταση και θυμό! Προσοχή σε μικρά ατυχήματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χαρούμενες στιγμές στο σπίτι και στην οικογένεια σε κάνουν να νιώθεις θαλπωρή και πολλή αγάπη! Ανανεώνεις το χώρο σου, έρχονται χρήματα στο σπίτι, ενώ αγχώνεσαι για θέματα φυσικής κατάστασης, ή για ζητήματα εργασίας. Μία προσδοκία μπαίνει σταδιακά στο στάδιο εκπλήρωσης.

Φουλ ερωτισμός αυτή την εβδομάδα! Κυνηγάς και κατακτάς αυτό που θέλεις, περνάς δυνατές στιγμές και αναζωπυρώνονται οι επιθυμίες σου! Αν είσαι σε μία μόνιμη σχέση, η γκρίνια και η ένταση, φεύγουν γρήγορα και την θέση τους παίρνει το φλογερό πάθος! Κάποιες συζητήσεις αισθηματικού περιεχομένου θα σου δώσουν απαντήσεις και θα ηρεμήσεις!

Αν είσαι γονέας προσοχή σε καβγαδάκια με τα παιδιά

ΛΕΩΝ

Ώρα να βρεις τους ρυθμούς σου, να φλερτάρεις, να επικοινωνήσεις, να εκφραστείς, να κάνεις επιλογές που θα σου προσφέρουν ικανοποίηση!

Ένταση και θυμός εκδηλώνονται αυτή την εβδομάδα, για θέματα που έχουν μεσολαβήσει και συνεχίζουν να ασκούν την επιρροή τους! Προσοχή σε οικογενειακά καβγαδάκια, αλλά και σε γεγονότα στο χώρο του σπιτιού που θα σε προκαλέσουν ένταση!

Στο τέλος της εβδομάδας υπάρχουν κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις στα οικονομικά ή κάποιες σκληρές συνειδητοποιήσεις για την πορεία μίας παλιάς σχέσης. Τα επαγγελματικά μπαίνουν σε περίοδο ανόδου!

Ηρεμείς ψυχολογικά από την διεκπαιρέωση μίας οικονομικής υπόθεσης που ήταν βραχνάς στο λαιμό! Πολλά αλλάζουν στην ζωή σου και στην καθημερινότητά σου και ίσως δεν είσαι έτοιμος για αυτό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τόνωση στα οικονομικά θα έχεις από αυτή την εβδομάδα και το γεγονός αυτό θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου ενώ θα έχεις περισσότερη άνεση και για κάποιες αγορές. Στα προσωπικά σου, οι συνθήκες σε αναγκάζουν να έρθεις αντιμέτωπος με σκληρά λόγια ή σκληρές αποφάσεις με τα άτομα που αγαπάς.

Τρέχεις και δεν φτάνεις, πολύβουη εβδομάδα με πολλές επικοινωνίες, προχωρούν όμως θέματα εγγράφων, κάνεις μετακινήσεις και έρχεσαι σε επαφή με αρκετό κόσμο! Ταραχή έρχεται μετά από είδηση «βόμβα» που αφορά συμφωνίες, έγγραφα, ή επαφές σου!

Προσοχή στην οδήγηση! Η απολυτότητα των σκέψεων φθείρει την ψυχολογία σου!

 ΖΥΓΟΣ

Εβδομάδα εκρηκτική και απρόβλεπτη για ζητήματα οικονομικά! Ακατάλληλο το διάστημα για ρίσκο ή επένδυση! Στην εργασία υπάρχει ένα αυστηρό – περιοριστικό πλαίσιο που σε αγχώνει σημαντικά!

Τα έξοδα τρέχουν και αγχώνεσαι, αυτή την εβδομάδα αναμένεται να ταραχτείς από έναν λογαριασμό ή μία υποχρέωση που πρέπει να διεκπεραιώσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις τον καβγά για λεφτά ή για αισθηματικά!

Ξεπερνάς κάποιες αδιαθεσίες ή και την στασιμότητα στα επαγγελματικά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέλεις και μπορείς να κινήσει βουνά αυτή την εβδομάδα! Διαθέτεις δυναμισμό, αποφασιστικότητα, παίρνεις πρωτοβουλίες και προχωράς πράγματα που σκεφτόσουν εδώ και καιρό!

Είναι η στιγμή που πρέπει και θα καταφέρεις να πας παρακάτω, θα ανοιχτούν σταδιακά νέες προοπτικές στον τομέα των σχέσεων, ενώ είναι φανερό ότι οι ευαισθησίες σου είναι τονισμένες και γίνεσαι ο συμπαραστάτης όσων αγαπάς. Κάποιες ειδήσεις για τα οικονομικά σε απογοητεύουν την Παρασκευή!

Αλλιώς τα περίμενες, αλλιώς σου έρχονται κάποια ζητήματα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου! Η εβδομάδα έχει κόντρες και αντιδικίες με το περιβάλλον σου! Μία δημιουργική δραστηριότητα θα σε βοηθήσει να αποφορτιστείς από το ηλεκτρισμένο κλίμα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής περνά στο ζώδιο σου και έχεις την διάθεση για επικοινωνία, μετακινήσεις ενώ περνούν πολλές σκέψεις στο μυαλό για πράγματα που θέλεις να εφαρμόσεις. Την Παρασκευή ζορίζεσαι από κάποιες ειδήσεις ή και συζητήσεις με άτομα της οικογένειας ή προσωρινά είναι λίγο πεσμένη η διάθεση! Η κοινωνική σου ζωή τονώνεται ενώ στα επαγγελματικά οι συνθήκες βελτιώνονται!

Κλείνεις εκκρεμότητες αυτή την εβδομάδα όμως σου βγαίνει έντονη κούραση και νιώθεις ότι έχουν στραγγίξει τα αποθέματα ενέργειάς σου! Το ένστικτό σου είναι ισχυρό, αν το ακούσεις θα μπορέσεις να εφαρμόσεις τις σωστές επιλογές. Προσοχή στο παρασκήνιο, μην ανακοινώνεις τις κινήσεις σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εβδομάδα κατάλληλη για να προβάλεις τα ταλέντα σου, τις ικανότητές σου αλλά και για να λάβεις στήριξη από άτομα που κατέχουν μία υψηλή θέση!

Κλείσε εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην σκέφτεσαι αν αποφάσισες σωστά ! Κάποια άτομα από το περιβάλλον σου σε εκνευρίζουν και εσύ προσπαθείς να επιβληθείς!

Οι αρνητικές σκέψεις δεν σε βοηθούν ! Ο έρωτας αρχίζει και πάλι να σου χαμογελά!

Μία μικρή μετακίνηση, ή μία όμορφη επικοινωνία θα λειτουργήσει λυτρωτικά και θα ηρεμήσει την ψυχή σου αυτή την εβδομάδα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγώνα δρόμου για επαγγελματική ανέλιξη κάνεις αυτή την εβδομάδα, θέτεις στόχους και αγωνίζεσαι για να τους πετύχεις! Προσοχή σε καβγάδες με προϊστάμενο στην δουλειά, ή με τον/την σύζυγο!

Έχεις την δίψα για όμορφες περιπέτειες και για ανανέωση, η εβδομάδα μπορεί να φέρει ένα φλερτ από το διαδίκτυο, μία νέα δημιουργική δραστηριότητα ή ακόμα και ένα ταξίδι! Οι φίλοι είναι στο πλευρό σου. Τα οικονομικά συνεχίζουν να είναι ζόρικα και προς Παρασκευή απογοητεύεσαι!

ΙΧΘΥΣ

Λόγια καρδιάς και όμορφες εξομολογήσεις σε κάνουν να ονειρεύεσαι και να σχεδιάζεις. Ήρθε η ώρα να τονώσεις την ερωτική σου ζωή και να ακολουθήσεις στα αισθηματικά το ένστικτό σου!

Έρχονται κάποια έξτρα χρήματα που σε ικανοποιούν. Στασιμότητα, πιέσεις, και εμπόδια αναμένονται στα επαγγελματικά!

Νέες προοπτικές ανοίγονται για να κάνεις ένα ταξίδι, ή για να απελευθερωθείς από ότι βάραινε την ψυχολογία σου!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]