Κασσελάκης: Θα λογοδοτήσουν όσοι σπατάλησαν χρήματα του ελληνικού λαού

4 Νοεμβρίου 2023

Όσοι έχουν σπαταλήσει χρήματα του ελληνικού λαού θα λογοδοτήσουν, εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξαναέρθει στην κυβέρνηση, υποστήριξε από την Κορινθία, όπου πραγματοποίησε επίσκεψη, ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Θα λογοδοτήσουν όσοι έχουν σπαταλήσει τα χρήματα του ελληνικού λαού για αυτά τα έργα που δεν έχουν γίνει ποτέ. Θα γίνει έρευνα. Θα λογοδοτήσουν» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σε βίντεο που ανήρτησε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακούγεται πολίτης να σχολιάζει ότι «κανείς δεν έχει λογοδοτήσει ποτέ», με τον κ. Κασσελάκη να της απαντά: «Εμένα δε μ’ έχει κανείς, αγαπημένη μου. Θα λογοδοτήσουν».

«Είναι δυνατόν να φτάνουμε στο σημείο ένας έντιμος λειτουργός να βουρκώνει, αναφερόμενος σε σχόλια του πρωθυπουργού στη Βουλή; Και μάλιστα σχόλια τα οποία έκανε μισή ώρα αφού εγώ τον πίεσα στο γραφείο του, τον πρωθυπουργό. Αυτό αφορά όλους μας. Αφορά και εσένα τον αγρότη η Ανεξάρτητη Αρχή. Γιατί αν δεν έχουμε μια δημοκρατία υψηλής ποιότητας, δε θα έρθουν καλοί πολιτικοί λειτουργοί για να προσφέρουν δικαιοσύνη στον απλό πολίτη που δουλεύει» πρόσθεσε ο ίδιος.


[There are no radio stations in the database]