Η Μαρινέλλα επιστρέφει στη σκηνή

1 Νοεμβρίου 2023

Η Μαρινέλλα επιστρέφει στη σκηνή, πού θα εμφανιστεί τον χειμώνα

Επιστρέφει στη μουσική σκηνή η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα.

Η λέξη “Μύθος” αποτυπώνει με ακρίβεια το στάτους της Μαρινέλλας στα εγχώρια μουσικά πράγματα: όχι μόνο δικαιούται να τη χαρακτηρίζουμε έτσι, αλλά είναι λογικό να το γράφουμε και με κεφαλαίο χάριν περαιτέρω έμφασης.

Αναπόσπαστο κομμάτι του μύθου φυσικά είναι η φωνή της Θεσσαλονικιάς ερμηνεύτριας. Μια φωνή θρυλική, άμεσα αναγνωρίσιμη, η οποία κατόρθωσε να θεωρείται κλασική για τα δεδομένα του ελληνικού πενταγράμμου αλλά και να αντέξει θαυμαστά στο διάβα του χρόνου. Ασφαλώς και υπήρξαν φθορές – θα ήταν ψεύτης όποιος ισχυριζόταν το αντίθετο. Όχι όμως τέτοιας εμβέλειας ώστε να θαμπώσουν το μέταλλο και την έκτασή της. Γι’ αυτό και έγινε τόσος λόγος για το “φαινόμενο Μαρινέλλα”, άλλωστε: στα 84 της πλέον παραμένει μια απρόσμενα θαλερή τραγουδίστρια.

Τον φετινό χειμώνα, μάλιστα, θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε και στη σκηνή καθώς από τα τέλη Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη βράδυ θα εμφανίζεται στο «NOX» της Ιεράς Οδού.

Η Μαρινέλλα ετοιμάζει ένα ζωντανό σόουυπερπαραγωγή το οποίο θα έχει ως κεντρικό άξονα τα πολυαγαπημένα τραγούδια της, τις παθιασμένες ερμηνείες της και την μοναδική σκηνική της παρουσία.

Στο πλευρό της, σύμφωνα με πληροφορίες, θα βρίσκεται και η Μπέττυ Μαγγίρα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]