Εκτός από τον Νικηφόρο θα υπάρξουν δυο απώλειες ακόμη στο «Σασμό»

31 Οκτωβρίου 2023

Οι δύο μεγάλες απώλειες του Σασμού στον επίλογό του - Queen.gr

Εκτός από τον Νικηφόρο θα υπάρξουν δυο απώλειες ακόμη στο «Σασμό». Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως εκτός από τον Νικηφόρο θα υπάρξουν
δυο απώλειες ακόμη.

Συγκλονίζουν τα νέα επεισόδια που έρχονται στην σειρά Σασμός, καθώς ο Νικηφόρος θα πέσει νεκρός από
το όπλο του Λάζαρου και το χωριό θα φορέσει ξανά μαύρα. Αυτός όμως δεν θα είναι
ο μοναδικός θάνατος που θα υπάρξει…

Όπως συμβαίνει και σε μια αρχαία τραγωδία. Θα κορυφωθούν κι άλλο οι εξελίξεις, μέχρι να κλείσει αυτός ο κύκλος αίματος».

Μετά το θάνατο του Νικηφόρου όλα αλλάζουν στην Άνω Ποριά. Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες ανοίγουνε βεντέτα με εκατέρωθεν απειλές και κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει αυτή η
ιστορία. Σύμφωνα με το περιοδικό myTV, ο Αντρέας έχει βρει την κατάλληλη ευκαιρία για να πάρει την εκδίκησή που τόσο περίμενε για χρόνια.

To σίγουρο είναι ότι η σειρά μετά από αυτό το τραγικό γεγονός θα συνεχίσει να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και κανείς δεν θα μπορεί να φανταστεί τι έπεται στην συνέχεια.

Ο φόνος του Νικηφόρου από το χέρι του Λάζαρου, καθώς και το μήνυμα που κατηγορεί τον Παύλο για τον θάνατο του Βασίλη 22 χρόνια πριν, δημιουργεί πάλι σχίσμα ανάμεσα στις δύο οικογένειες και ο σασμός φαίνεται να ματαιώνεται πλέον οριστικά. Όλο το χωριό θρηνεί για τον άδικο θάνατο του Νικηφόρου, ενώ όλοι βλέπουν με τρόμο, να ανοίγει ένας νέος κύκλος αίματος.

Η Βασιλική κατηγορεί την Καλλιόπη για τον θάνατο του γιου της, ενώ η Μαρίνα, προτρέπει τον Αστέρη και την Αργυρώ να φύγουν, καθώς η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου και κανείς δεν ξέρει, ποιος θα είναι το επόμενο θύμα.

Η αποκάλυψη για το θάνατο του Νικηφόρου σκάει σα βόμβα στη Θοδώρα, η οποία σπεύδει να συμπαρασταθεί στη Βασιλική. Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ προσπαθεί με νύχια και με δόντια Ο Αστέρης ενημερώνει την Καλλιόπη για την πρόθεσή του να φύγει με την Αργυρώ στην Αυστραλία. Εκείνη, τυφλωμένη από τον πόνο και την οργή, διαμηνύει στη Μαρίνα ότι το αίμα του εγγονιού της θα πληρωθεί με αίμα.

Το μίσος κυριεύει τη Βασιλική, η οποία δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την απώλεια του παιδιού της. Φωνάζει τον Μαθιό και του ζητά κάτι, για το οποίο δεν πιστεύει στ’ αυτιά του.

Παράλληλα, η Καλλιόπη συγκαλεί συμβούλιο με το Δημητρό και το Νικολή. Τα σχέδιά της, είναι σκοτεινά και δε θα έχουν καλή κατάληξη.

Η Άνω Ποριά είναι βυθισμένη στο πένθος. Ο Αντώνης ενημερώνει τη Μαρίνα για την απειλή της Καλλιόπης. Εκείνη κάνει μία τελευταία προσπάθεια να συνετίσει τους άντρες της οικογένειάς της, προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω αιματοχυσία.

Η Βασιλική μοιάζει να έχει μεταλλαχθεί, εμφανίζοντας ένα σκληρό πρόσωπο, που κανένας δεν περίμενε.να αποκρύψει την αλήθεια από τη γιαγιά Ειρήνη

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]