Ληστές εισέβαλαν σε σπίτι στα Άνω Λιόσια – Έκλεψαν χρήματα και παπούτσια

27 Οκτωβρίου 2023

Ληστές εισέβαλαν σε σπίτι στα Άνω Λιόσια – Έκλεψαν χρήματα και παπούτσια

Αντιμέτωπος με τρία άγνωστα άτομα που εισέβαλαν στο σπίτι του παραβιάζοντας ένα παράθυρο, βρέθηκε στη 01:35 τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/10) ένας άνδρας ηλικίας 79 ετών στα Άνω Λιόσια.

Οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, μπήκαν στο σπίτι που βρίσκεται στην οδό Κανάρη και με λεκτική απειλή, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό από το θύμα τους, αλλά και ένα ζευγάρι παπούτσια.

Στη συνέχεια ο 79χρονος, ενημέρωσε την αστυνομία για το συμβάν με στελέχη της ασφάλειας Φυλής, να έχουν αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η διάρρηξη στη μονοκατοικία στα Άνω Λιόσια σημειώθηκε στη 01:30 τα μεσάνυχτα, όταν οι δράστες, φορώντας κουκούλες, μπήκαν στο σπίτι του από το παράθυρο. Ο 79χρονος που έμενε σπίτι, τους είδε ξαφνικά μπροστά του και δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Οι ληστές με φωνές και απειλές απέσπασαν τα χρήματα που είχε στην κατοχή του αλλά και υποδήματα και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Ο 79χρονος στα Άνω Λιόσια ειδοποίησε την αστυνομία και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψή τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]