Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη συνέντευξη για την συμμετοχή της στην Eurovision(video)

24 Οκτωβρίου 2023

Στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2024, θα μας εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι με την ανακοίνωση να γίνεται την 24η Οκτωβρίου.

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια και δημιουργός δέχθηκε με χαρά την πρόταση της ΕΡΤ να εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε μια συμβολική χρονιά, καθώς φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την πρώτη παρουσία της Ελλάδας στη Eurovision, το 1974.

«Είναι κάτι που το συζητάμε εδώ και κάποια χρόνια. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Νιώθω πιο σίγουρη, έχω κάνει πράγματα που θέλω, έχω μάθει, έχω ομάδα, συνεργάτες. Είναι η τρίτη χρονιά που μου έγινε η πρόταση. Νιώθω ότι μπορώ να το διαχειριστώ, δεν έχω άγχος. Ανυπομονώ να ετοιμάσουμε το πρότζεκτ», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο «Στούντιο 4».

«Δεν υπάρχει ακόμα τραγούδι, αν και έχω κάποια δικά μου. Η ΕΡΤ έχει δώσει στη δημοσιότητα ένα email όπου μπορούν να στείλουν προτάσεις και είναι ωραίο να υπάρχει επικοινωνία και διάλογος», πρόσθεσε η εκπρόσωπός μας.

«Αυτό που είμαι θα δείξω και θα κάνω… Εκπροσωπώντας μία χώρα πρέπει να δείξεις κάτι από το culture της χώρας. Αυτόν τον πειραματισμό κάνω κι εγώ με τα τραγούδια μου», τόνισε.

Όσον αφορά στο αν είχε κάνει η ίδια την αποκάλυψη στους δικούς της ανθρώπους, είπε: «Η μαμά μου το έμαθε τώρα, στον αδελφό μου το έχω πει εδώ και λίγο καιρό. Όπως και στον δάσκαλο τραγουδιού».

Πηγή: youtube

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]