Αναμένεται η οριστική απόφαση για την επιμέλεια της Καίτη Γκρέυ (video)

24 Οκτωβρίου 2023

Αναμένεται η οριστική απόφαση για την επιμέλεια της Καίτη Γκρέυ, η τραγουδίστρια βρίσκεται σε προχωρημένη άνοια – Η σκληρή αλήθεια για τη ζωή της.

‘Ενα ηχητικό ντοκιμαντέρ του Άρη Δημοκίδη για την συνταρακτική ιστορία της τραγουδίστριας που έζησε για 100 ζωές

Στην Ευελπίδων εκδικάζεται σήμερα, η υπόθεση της επιμέλειας της Καίτης Γκρέυ, όπου αναμένεται να δοθεί και η οριστική απάντηση από το δικαστήριο, για το ποιο πρόσωπο θα είναι ο δικαστικός συμπαραστάτης της.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται σε προχωρημένη άνοια, όπως είχε δηλώσει η εγγονή της, Αγγελική Ηλιάδη, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει, μια σειρά άλλων προβλημάτων υγείας. Υπενθυμίζεται, ότι η Αγγελική Ηλιάδη δεν μπορεί να παραβρεθεί στο δικαστήριο, αφού βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «I’m a celebrity get me out of here» και γι’ αυτο θα την εκπροσωπήσουν, η μητέρα και ο αδερφός της.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι σχέσεις των δύο οικογενειών είναι τεταμένες και ότι από την πλευρά της Αγγελικής Ηλιάδη, δεν θέλουν να βγει από το σπίτι της η Καίτη Γκρέυ. Φοβούνται να μην πάρει την επικαρπία, ο πρωτότοκος γιος, αλλά και να μην επωφεληθεί οικονομικά από αυτό.

Η Καίτη Γκρέυ θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της, παρά τα όσα προβλήματα αντιμετωπίζει, στο σπίτι όπου μεγάλωσε και ζει για πολλά χρόνια.

Η σκληρή αλήθεια για την Καίτη Γκρέυ, τα αποσπάσματα από την ΕΡΤ/ΝΕΤ προέρχονται απ’ το Αρχείο της ΕΡΤ

Πηγή: youtube -Ogdoo.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]