“The Boys In The Boat” το πρώτο trailer της ταινίας του Τζορτζ Κλούνεϊ

23 Οκτωβρίου 2023

“The Boys In The Boat” το πρώτο trailer της ταινίας του Τζορτζ Κλούνεϊ, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Ντάνιελ Τζέιμς Μπράουν και αφηγείται την «απίστευτη» αληθινή ιστορία της ομάδας κωπηλασίας του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον κατά την δεκαετία του 1930 , από το ταπεινό τους ξεκίνημα μέχρι την αναζήτησή τους για χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου το 1936.

Η ομάδα των κωπηλατών «αουτσάιντερ» κατάφερε να νικήσει τη Γερμανία και την Ιταλία στην εκδήλωση των Ολυμπιακών Αγώνων του Βερολίνου το 1936 και να κατακτήσει τελικά το χρυσό μετάλλιο. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου το 1936 παρευρέθηκε και ο Γερμανός δικτάτορας ηγέτης των Ναζί Αδόλφος Χίτλερ.

Το τρέιλερ ξεκινά με έναν ηλικιωμένο , τον Joe Rantz (Ian McElhinney,Game of Thrones), ο οποίος βοήθησε την ομάδα να φτάσει στη νίκη, λέγοντας: «Υπάρχουν μερικές στιγμές στη ζωή που δεν θα ξεχάσετε ποτέ».

«Η κατάθλιψη χτύπησε τους πάντες σκληρά , χωρίς δουλειές, χωρίς φαγητό, ήμασταν άφραγκοι», συνεχίζει, με τον νεαρό Joe (Callum Turner,Fantastic Beasts) να μπαίνει στην πανεπιστημιακή ομάδα κωπηλασίας για να βγάλει κάποια χρήματα.

Στη συνέχεια, παρακολουθούμε την ομάδα να ξεπερνά τα όριά της και να τραβάει την προσοχή του έθνους της κωπηλατώντας μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πρωταγωνιστούν : Κάλουμ Τέρνερ (Callum Turner) και ο Tζόελ Έτζερτον(Joel Edgerton) μαζί με ένα ταλαντούχο καστ μεταξύ αυτών Τζακ Μούλχερν(Jack Mulhern), Χάντλεϋ Ρόμπινσον(Hadley Robinson), Κόρτνεϊ Χένγκγκελερ(Courtney Henggeler),Πίτερ Γκίνες(Peter Guinness) και Κρις Διαμαντόπουλος(Chris Diamantopoulos).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]