Μάρω Κοντού: Είμαι ευχαριστημένη από τον ρόλο μου γιατί αγγίζει τα ενδιαφέροντα της τρίτης ηλικίας 

23 Οκτωβρίου 2023

Μάρω Κοντού: Είμαι ευχαριστημένη από τον ρόλο μου γιατί αγγίζει τα ενδιαφέροντα της τρίτης ηλικίας

Η Μάρω Κοντού, μέλος του cast της τηλεοπτικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» για τον χαρακτήρα της στη σειρά, την Μαρία.

Μια γυναίκα μεγάλης ηλικίας μέσω της οποίας έρχεται στην επιφάνεια το “ζήτημα” της τρίτης ηλικίας και της αντιμετώπισης που αυτή λαμβάνει από μια κοινωνία, η οποία σταδιακά ξεχνάει και περιθωριοποιεί τα ηλικιωμένα μέλη της.

Όπως είπε και η ίδια της αρέσει πολύ ο ρόλος της αυτός επειδή αναδεικνύει: «Πως μια γυναικά της τρίτης ηλικίας μπορεί να συντηρηθεί, στο σώμα, στην ψυχή, στα ενδιαφέροντα»

«Είμαι ευχαριστημένη από τον ρόλο μου, γιατί αγγίζει τα ενδιαφέροντα της τρίτης ηλικίας. Ο χαρακτήρας μου στη σειρά είναι ανεξάρτητος και προχωρημένος όπως είμαι και στην πραγματική μου ζωή» δηλώνει η Μάρω, προσθέτοντας πως και στην ίδια αρέσει να είναι ελεύθερη στην καθημερινή της ζωή.

Η τηλεοπτική κόρη της Μάρως, Άντζελα Γκερέκου μίλησε μάλιστα για την ηθοποιό και για την χημεία των δυο γυναικών εντός και εκτός γυρισμάτων «Τα γυρίσματα είναι μια απόλαυση. Είναι ευλογία να δουλεύεις με την Μάρω Κοντού. Είναι η μαμά μου, τέλειωσε. Έχουν δέσει τόσο πολύ οι χημείες μας» δηλώνει η ηθοποιός.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]