Μητέρα πήδηξε από γέφυρα – Βρέθηκαν νεκρά τα 5χρονα δίδυμα παιδιά της

22 Οκτωβρίου 2023

Μητέρα πήδηξε από γέφυρα – Βρέθηκαν νεκρά τα 5χρονα δίδυμα παιδιά της

Μυστήριο επικρατεί όταν βρέθηκαν νεκρά δύο πεντάχρονα δίδυμα μέσα στο σπίτι τους στη Φλόριντα την Παρασκευή, αφού η μητέρα τους πήδηξε από τη γέφυρα της λίμνης Τζέσουπ  και αυτοκτόνησε.

Ο σερίφης της κομητείας Seminole Dennis Lemma αναφέρθηκε στο περιστατικό ως μια μεμονωμένη δολοφονία-αυτοκτονία.

Το πρωί της Παρασκευής, ο σερίφης Λέμα είπε ότι οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε κλήση ενός αυτόπτη μάρτυρα που είπε ότι «είδαν έναν αυτοκινητιστή να σταματά το όχημά του στην κορυφή της γέφυρας SR-417», σύμφωνα με το WESH . Κατά την άφιξη, η αστυνομία παρατήρησε μια γυναίκα να επιπλέει στο νερό, είπε η Λέμα. Το θύμα ταυτοποιήθηκε και ήταν η 31χρονη Κατόρεια Χούτο

Οι ερευνητές πήγαν στο σπίτι της Hutto και βρήκαν τα 5χρονα δίδυμα της, Ahmad και Ava Jackson , τα οποία στην αρχή φαινόταν να κοιμούνται αλλά αργότερα ανακαλύφθηκε ότι ήταν νεκρά.

Η αστυνομία δεν βρήκε σημάδια τραύματος στα παιδιά, συμπεριλαμβανομένης και της απουσίας αίματος. Παρόλα αυτά βρήκαν ένα πυροβόλο όπλο στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας της κατοικίας, μαζί με πολλά φυσίγγια διασκορπισμένα στο έδαφος. Στο σπίτι δεν υπήρχε φαγητό και έπιπλα κάτι που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.

Το Τμήμα Παιδιών και Οικογενειών της Φλόριντα είπε ότι η Χούτο δεν είχε ζητήσει ποτέ κάτι που να αποδεικνύει ότι είχε πρόβλημα βιοπορισμού, κανένας δεν γνώριζε αν η μητέρα είχε τάσης αυτοκτονίας ή χρειαζόταν κάποια άμεση ανάγκη βοήθειας.

Η μητέρα της Hutto ενημέρωσε τις αρχές ότι η κόρη της πάλευε με την κατάθλιψη για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της,  ωστόσο, δεν είχε καταλάβει τίποτα που να έδειχνε ότι μπορεί να ενεργήσει με αυτό το τρόπο

Την ακριβή αιτία θανάτου των παιδιών θα προσδιορίσει ο ιατροδικαστής που θα πραγματοποιήσει τη νεκροψία-νεκροτομή στις σορούς τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]