Μυστικός για δυο χρόνια ο γάμος για τις δύο βασίλισσες ομορφιάς Βαρελά και Βαλεντίν

21 Οκτωβρίου 2023

Μυστικός για δυο χρόνια ο γάμος για τις δύο βασίλισσες ομορφιάς Βαρελά και Βαλεντίν, η Ελληνίδα κατά το ήμισυ η Μις Αργεντινή παντρεύτηκε την αγαπημένη της Μις Πουέρτο Ρίκο 

Η Μις Αργεντινή, Mariana Varela, και η Μις Πουέρτο Ρίκο, Fabiola Valentín, γνωρίστηκαν στον διαγωνισμό Miss Grand International αλλά έκτοτε κρατούσαν τη σχέση τους μυστική.

Ο λόγος για τα μοντέλα, Μαριάνα Βαρελά και Φαμπιόλα Βαλεντίν οι οποίες αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με αναρτήσεις τους στο instagram. Μάλιστα, η μία «βασίλισσα της ομορφιάς» της Αργεντινής η Μαριάννα Βαρελά είναι κατά το ήμισυ Ελληνίδα.

Miss Argentina And Miss Puerto Rico 2020 Reveal They Are Married

Το ζευγάρι, οι δύο βασίλισσες ομορφιάς γνωρίστηκε το 2020, όταν έλαβαν και οι δύο μέρος στον διαγωνισμό, όμως κράτησαν τον έρωτά τους κρυφό για δύο χρόνια μέχρι που ανακοίνωσαν ότι παντρεύτηκαν, ωστόσο, με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαριάνα Βαρελά αποκάλυψε πως είναι ζευγάρι, ενώ έκανε γνωστό πως παντρεύτηκαν.

Δημοσίευσε ένα βίντεο με διάφορες στιγμές της σχέσης τους. Στο τέλος του, υπάρχουν πλάνα από την ημέρα που έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη της.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι μοιράστηκε εικόνες και βίντεο μετά την πρώτη τους συνάντηση στο MGI το 2020, όπου και οι δύο μπήκαν στην τελική δεκάδα, από τη ρομαντική πρόταση γάμου, με διάφορες στιγμές της σχέσης τους και από την περίοδο του μήνα του μέλιτος.

Στο σαλόνι του σπιτιού τους, υπήρχαν παντού κόκκινα τριαντάφυλλα και χρωματιστά λαμπάκια, ενώ μπροστά στο παράθυρο κρεμόταν μια κορδέλα με μπαλόνια, που σχημάτιζαν τη φράση: «Θα με παντρευτείς;».

Η Ελληνίδα κατά το ήμισυ η Μις Αργεντινή Μαριάννα Βαρελά

Η αγαπημένη της Μις Πουέρτο Φαμπιόλα Βαλεντίν

Miss Argentina, Wife Miss Puerto Rico Celebrate Argentina's World Cup
Μαριάνα Βαρελά - Φαμπιόλα Βαλεντίν: Tο φιλί τους στο Instagram και η  ερωτική εξομολόγηση
Μις Αργεντινή και Μις Πουέρτο Ρίκο: Η φιλία στα καλλιστεία κατέληξε μεγάλος  έρωτας
Miss Universe Argentina 2019 și Miss Grand Puerto Rico 2020 s-au căsătorit!  Cum s-au cunoscut fotomodelele
Miss Universo: una vecina de Burzaco representará a Argentina - Noticias de  Brown
Miss Argentina and Miss Puerto Rico || Mariana Varela and Fabiola Valentin  - YouTube

.


[There are no radio stations in the database]