Ο Πλεύρης παραδέχτηκε τη σχέση του με την Σιακαβάρα αφήνοντας ένα καυστικό σχόλιο (video)

20 Οκτωβρίου 2023

Ο Πλεύρης παραδέχτηκε τη σχέση του με την Σιακαβάρα αφήνοντας ένα καυστικό σχόλιο «Μπορώ να παντρευτώ μια ωραία γυναίκα την ώρα που οι άλλοι παντρεύονται έναν μαντράχαλο»

Ερωτηθείς τι ήταν αυτό που τον τράβηξε στην 49χρονη Τζόρτζια, ο 83χρονος νομικός απάντησε ότι: “Η Τζώρτζια έχει μια έντονη προσωπικότητα και μια αξιόλογη μόρφωση” παραδεχόμενος τη σχέση του με την Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Κωνσταντίνος Πλεύρης: Τι απαντά σε δημοσίευμα που τον θέλει να παντρεύεται...  | People & Style Ειδήσεις

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πατέρας του πρώην υπουργού Υγείας και κορυφαίου στελέχους της ΝΔ Θάνου Πλεύρη, παραδέχτηκε πως έχει σχέση με την πρώην παίκτρια του My Style Rocks και υποστήριξε πως δεν σχεδιάζει να παντρευτεί. 

Ο ίδιος υποστήριξε ότι η Τζόρτζια Σιακαβάρα «έχει μία έντονη προσωπικότητα και αξιόλογη μόρφωση» και σχολίασε: «είναι η εποχή που διαφέρω από τους άλλους γιατί μπορώ να παντρευτώ μία ωραία γυναίκα την εποχή που οι άλλοι παντρεύονται έναν μαντράχαλο ». 

Ακούγοντας τα όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε: «έχω να πω στον κ. Πλεύρη για τη σχέση του heil νεότητα». 

Ποια είναι η Τζόρτζια Σιακαβάρα

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων σε αγγλόφωνο κολλέγιο. Έχει τελειώσει αισθητικός σε ΙΕΚ και στα 43 της σπούδασε υποκριτική. Νωρίτερα, είχε πάει σε πρακτορείο μοντέλων ενώ έχει συμμετάσχει σε διαφημίσεις ως μοντέλο χεριών και ποδιών.

Σε ηλικία 20 ετών καταπιάστηκε με το τραγούδι με το οποίο ασχολήθηκε για περίπου 15 χρόνια. Το σταμάτησε όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, λόγω προβλημάτων που εμφάνισε στη φωνή της από τη στενοχώρια.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση της όταν ειπώθηκε από ένα χρήστη του TikTok «βρες αγόρι οπωσδήποτε» εκείνη απάντησε:

«Εκτός από το ότι δεν ενδιαφέρομαι να βρω ούτε αγόρι, ούτε κορίτσι, έχει περάσει η ηλικία που θα έβρισκα αγόρι» είπε αρχικά η Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]