Μαθηματικός αυτοκτόνησε πριν από την δίκη του για βιασμό 16χρονης μαθήτριας

20 Οκτωβρίου 2023

Μαθηματικός αυτοκτόνησε πριν από την δίκη του για βιασμό 16χρονης μαθήτριας,κατηγορούνταν για σεξουαλική σχέση μαζί της

Ένας καθηγητής μαθηματικών που κατηγορούνταν για σεξ με 16χρονη μαθήτρια βρέθηκε νεκρός λίγο πριν το δικαστήριο. Ο 54χρονος αυτοπυροβολήθηκε και το σώμα του ανακαλύφθηκε από έναν περαστικό σε ένα δάσος στην Φλόριντα την 1η Οκτωβρίου.

Δίδασκε μαθηματικά στο λύκειο Wellington Community και είχε έρθει αντιμέτωπος με δύο κατηγορίες κακουργήματος για σεξουαλική παρενόχληση, όταν συνελήφθη τον Σεπτέμβριο. 

Η αστυνομία ξεκίνησε να τον παρακολουθεί τον Δεκέμβριο του 2022 μετά από καταγγελία, καθώς έστειλε λουλούδια στο εστιατόρια που δούλευε η έφηβη μαθήτρια. Η αστυνομία μίλησε με την 16χρονη και η ίδια παραδέχτηκε πως είχε συνευρεθεί ερωτικά με τον μαθηματικό στο διαμέρισμα του πολλές φορές. 

Όπως αναφέρει η Daily Mail, στην ένορκη σύλληψη η μαθήτρια είπε πως ξεκίνησε να επισκέπτεται τον καθηγητή της μετά τα μαθήματα στην προσπάθεια της να βρει μια «πατρική φιγούρα». 

Υποστήριξε πως ξεκίνησαν μετά να μιλάνε και διαδικτυακά, ενώ αρκετές φορές έκαναν και σεξ στο διαμέρισμα του μαθηματικού. Όταν έμενε εκεί κρατούσε μαζί της ρούχα για την επόμενη μέρα και μια οδοντόβουρτσα. 

Όταν η 16χρονη έμαθε πως γίνεται έρευνα για την σχέση τους αυτός αμέσως διέγραψε όλα τα γραπτά τους μηνύματα. Όταν την ρώτησαν πρώτη φορά για την σχέση τους, εκείνη είπε «Δεν θέλω να μπει σε μπελάδες. Είμαι ερωτευμένη μαζί του»

Η αστυνομία παρακολούθησε τις κλήσεις του μαθηματικού και της 16χρονης και τον άκουσαν να παραδέχεται πως την αγαπάει και ότι ανυπομονεί να γίνει 18. Η νομοθεσία της Φλόριντα προβλέπει ως ηλικία συναίνεσης τα 18. Τα άτομα ηλικίας 16 έως 17 μπορούν να έχουν συναινετική σχέση με άτομα ηλικίας μέχρι και 24 ετών. 

Ο 54χρονος παραδόθηκε μόνος του και μίλησε ο ίδιος για το περιστατικό στην σχολική περιφέρεια. Έπειτα, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για παράνομη σεξουαλική δραστηριότητα με ανήλικο και αδίκημα σε βάρος μαθητή από πρόσωπο εξουσίας.

Παρόλο που έδωσε 20 χιλιάδες δολάρια για να αφεθεί ελεύθερος, έπρεπε να επιστρέψει ξανά στο δικαστήριο αυτόν το μήνα. Το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Palm Beach απέσυρε τις κατηγορίες μετά το θάνατό του

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]