Κούγιας: “Αλίμονο αν συγκριθεί ο Χαϊκάλης με τον Μπιμπίλα, τα σκ…α με την κολώνια”

18 Οκτωβρίου 2023

Κούγιας: “Αλίμονο αν συγκριθεί ο Χαϊκάλης με τον Μπιμπίλα, τα σκ…α με την κολώνια”

Ο Αλέξης Κούγιας πρόσφατα αναφέρθηκε στον Σπύρο Μπιμπίλα σε μια νέα του δήλωση.

Κατά τη διάρκεια του Πρωινού, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε στις ερωτήσεις σχετικά με τον Σπύρο Μπιμπίλα, δηλώνοντας με έμφαση την άποψή του για τον γνωστό ηθοποιό, ιδιαίτερα μετά τα σχόλιά του για τους Λιγνάδη και Φιλιππίδη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας είπε: 

«Αν κάτσει κάποιος να δει ποια ήταν η θέση του Μπιμπίλα πριν εμπλακεί το όνομά του στις υποθέσεις Λιγνάδη και Φιλιππίδη και ας κάνει μια πολύ απλή σύγκριση. Από εκεί και πέρα, αλίμονο αν συγκριθεί ο Χαϊκάλης με τον Μπιμπίλα, τα σκ…ά με την κολώνια».

«Αναφέρομαι στην καλλιτεχνική τους θέση», διευκρίνισε ο Αλέξης Κούγιας.

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του, Εύη Βατίδου, στο διαζύγιό τους και στο πρόστιμο – μαμούθ από την εφορία.

«Η Εύη Βατίδου έχει την υποδομή να υπηρετήσει στο θέμα του πολιτισμού και δεν μπορεί τα παιδιά μας να είναι μόνο υπερήφανα για τον πατέρα τους… Πρέπει να είναι και για τη μητέρα τους. Ενδόμυχα, όταν κάνεις παιδιά με κάποιον, νιώθεις ότι έχεις μία προνομιακή θέση», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Η ιστορία με την Εύη Βατίδου έχει τελειώσει τυπικά και ουσιαστικά εδώ και 16 χρόνια. Δεν θέλω να θυμάμαι τις άσχημες στιγμές γιατί ταλαιπωρήθηκα πολύ σε δικαστήρια. Μου επιβλήθηκε πρόστιμο από την εφορία 19 εκατομμύρια ευρώ. Δεσμεύτηκε η περιουσία των παιδιών μου. Όμως τα έχω ξεχάσει αυτά».

Πηγή: FAY’S BOOK

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]