Ζώδια που θα έδιναν μια δεύτερη ευκαιρία σε πρώην

18 Οκτωβρίου 2023

Ζώδια που θα έδιναν μια δεύτερη ευκαιρία σε πρώην, ο κάθε άνθρωπος μετά από έναν χωρισμό, είτε θέλει να γυρίσει, στις παλιές του συνήθειες, είτε αποφασίζει να βάλει ένα οριστικό τέλος και να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του.

Μερικά ζώδια όμως θέλουν πολύ περισσότερο τις παλιές αγαπημένες συνήθειες τους από τα άλλα, είναι αυτά που δεν μπορούν να βγάλουν με τίποτα τους πρώην τους από την ζωή τους ολοκληρωτικά και συνεχώς τριγυρίζουν μέσα στο μυαλό τους τα παλιά, άλλοτε ίσως από μεγάλη αγάπη , άλλοτε ίσως από συνήθεια.

Παρθένος: Δεν είναι τόσο συναισθηματικό ζώδιο αλλά αν θεωρήσει πως είσαι σωστός θα σου δώσει μια ακόμα ευκαιρία και θα γυρίσει πίσω. Θα γυρίσει πίσω όμως μόνα αν θεωρήσει πως τα παλιά δεν θα επαναληφθούν. 

Δίδυμος: Τα συναισθήματα του είναι εναλλασσόμενα. Την μια έχουν νεύρα μαζί σου και μετά από κάμποσο καιρό ξεχνούν τα αρνητικά συναισθήματα και μπορεί να επιλέξουν να προσπαθήσετε ξανά. Σκέφτεται λίγο παρορμητικά και κανείς δεν ξέρει πότε θα γυρίσει πίσω. Θα το κάνει όμως, αργά ή γρήγορα. 

Ιχθύες: Δεν λέει εύκολα «όχι» και νοιάζεται για το πως αισθάνεται το άτομο που έχει απέναντι του. Αν τους ζητήσεις δεύτερη ευκαιρία μάλλον θα στη δώσουν γιατί οι σχέσεις τους είναι πάντα έντονα συναισθηματικές και δεν τους αρέσει να τις χάνουν. 

Καρκίνος: Δεν φεύγει εύκολα και αν πληγωθεί θέλει πολύ καιρό για να επανέλθει. Θα προσπαθήσει να φτιάξει τα πάντα για να είστε ξανά μαζί καθώς ξέρει πόσο δύσκολο και ξεχωριστό είναι η δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης. 

Ζυγός: Ο Ζυγός είναι πολύ καλός και δεν κρατάει κακία. Θεωρεί πως ο άνθρωπος με τον καιρό μπορεί να γίνει καλύτερος και αφήνοντας τον καιρό να περάσει είναι πολύ πιθανόν να δώσει μια ακόμα ευκαιρία σε ένα πρώην ταίρι που αγάπησε πραγματικά. Δεν τους αρέσει ο αποχωρισμός και αν τους ζητήσεις συγνώμη σίγουρα θα ξανά δοκίμαζαν για δεύτερη φορά. 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]