Η Αναστασία Γιάμαλη έβαλε τον Μπέο στη θέση του με οκτώ λέξεις

11 Οκτωβρίου 2023

Η Αναστασία Γιάμαλη έβαλε τον Μπέο στη θέση του με οκτώ λέξεις, με ανάρτησή της στο twitter, καταχειροκροτήθηκε από followers της και μη

«Πάντα με τους ομοφυλόφιλους, ποτέ με τους Μπέους»

Υποκλίθηκαν όλοι στην Αναστασία Γιάμαλη: Έβαλε τον Μπέο στη θέση του με οκτώ  λέξεις

H Αναστασία Γιάμαλη προχώρησε σε κάποιες δηλώσεις και από πολλούς αποθεώθηκε. Μίλησε για τον Αχιλλέα Μπέο και τη συμπεριφορά του το βράδυ των εκλογών χωρίς να ντραπεί ή να κρυφτεί.

Οι δηλώσεις της

Σάλος με όσα ειπε ο Σκαι για την δημοσιογράφο Αναστασία Γιαμαλη

«Οι δημοσιογράφοι κάθονται και ασχολούνται με τον Κασσελάκη, ο οποίος είπε ότι ‘εγώ επειδή δεν ξέρω πώς να συμπεριφερθώ στα κορίτσια θα ήθελα να υιοθετήσω δύο αγόρια’. Δηλαδή τι θες να πεις ρε συ με τα κανάλια που σε προβάλουνε; Ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π@@στ*δες; Για να μην τρελαθώ», είπε σε δηλώσεις του ο Αχιλλέας Μπέος, λίγο μετά τη νίκη του στις αυτοδιοικητικές εκλογές προκαλώντας την αντίδραση του κόσμου.
Μπορεί πολλοί που πανηγύριζαν εκείνη την στιγμή μαζί του να τον καταχειροκρότησαν για την ατάκα του αυτοί, πολλοί όμως, από την άλλη πλευρά, έσπευσαν να καταδικάσουν τα λεγόμενά του. Μια από αυτούς και η Αναστασία Γιάμαλη που με ανάρτησή της στο twitter, καταχειροκροτήθηκε από followers της και μη.

Το tweet της

«Πάντα με τους «πούστηδες», ποτέ με τους Μπέους», έγραψε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος με τα σχόλια από κάτω να πέφτουν βροχή, από followers της και μη.

«Πάντα σε συμπαθούσα Αναστασία, τώρα με αυτό το τουιτ, λίγο περισσότερο!!», «Το τρομαχτικά χυδαίο και επικίνδυνο δεν είναι το παραλήρημα του Μπέου που είναι γνωστός φαλλοκράτης τραμπούκος. Το τρομαχτικά επικίνδυνο είναι ο όχλος των κομπλεξικών δουλοπάροικων κυρ Παντελίδων που τον αποθεώνει και τον επευφημεί από κάτω», «Επική!!!», «Bravo Αναστασία, ότι πιο εύστοχο διάβασα σήμερα» κι άλλα πολλά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]