Σασμός: Νεκρή η Θοδώρα

5 Οκτωβρίου 2023

Σασμός: Νεκρή η Θοδώρα, τα πρώτα επεισόδια της σειράς Σασμός να είναι χαρούμενη μιας και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο.

Η ίδια οργανώνει με γοργούς ρυθμούς τον γάμο της προκειμένου να μην έχει φουσκώσει πολύ η κοιλίτσα της όταν θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ χαίρεται που κουμπάροι της θα είναι η Μαρίνα με τον Αντώνη. Η τελευταία μάλιστα τη βοηθά με την προετοιμασία της μεγαλύτερης μέρας της ζωής της.

Δεν Θα είναι λίγες οι φορές που θα δούμε τη Θοδώρα να φέρνει στη θύμησή της το κρίμα που κρύβει στην ψυχή της σχετικά με τον θάνατο του Πετρή, ο Γιώργος όμως πάντα θα είναι δίπλα της να της θυμίζει πως δεν υπάρχει λόγος ούτε στη Μαρίνα να μιλήσει ούτε φυσικά να κατηγορεί τον εαυτό της.

Ολα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν και δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που η μοίρα θα αρχίσει να δείχνει και πάλι στη Θοδώρα το σκληρό της πρόσωπο. Πιο συγκεκριμένα, τη μέρα που θα πάει με τον μελλοντικό της άντρα στον γιατρό για να δουν το φύλο του παιδιού, θα μάθει κάτι που θα την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Ο γιατρός θα την ενημερώσει πως η καρδιά του παιδιού έχει σταματήσει να χτυπάει και πως πρέπει να της το πάρουν το συντομότερο δυνατό.

Η Θοδώρα θα ξεσπάσει σε κλάματα θα χάσει κάθε ελπίδα για τη ζωή της και μοιραία θα βυθιστεί στην άβυσσο του πένθους. Ούτε ο Γιώργος ούτε ο Μανόλης ούτε και οι γονείς της δεν θα μπορούν να απαλύνουν τον πόνο της.

Σασμός Super Spoiler: Η Θοδώρα πιάνει στο κρεβάτι τον Λευτέρη με την πρώην  του! - MEDIA & TV - Athens magazine

Ούτε ο Γιώργος, ούτε κι η οικογένειά της. Θα σταματήσει να τρώει, να βγαίνει έξω, να δουλεύει και θα βρίσκεται υπό κατάρρευση

Η ίδια σύμφωνα, θεωρεί ότι είναι καταραμένη γι αυτό που έγινε με τον Πέτρο.

Έτσι λοιπόν μια μέρα, πάνω στη θλίψη της, θα πάρει την απόφαση να συναντήσει την Μαρίνα και να της πει πως εκείνη ευθύνεται για τον θάνατο του Πετρή, μιας και είχε δώσει στον Φραγκαδιάκη ένα ηχητικό αρχείο, όπου ακούγεται ο Μανώλης να φωνάζει το όνοα του Πέτρου στον ύπνο του, θεωρώντας έτσι πως αυτός είναι ο δολοφόνος.

Η Μαρίνα δεν θα μπορεί να πιστέψει όλα αυτά που ακούει από το στόμα της Θοδώρας και θα την διώξει άρον άρον από το σπίτι της.

Σασμός: Η «Θεοδώρα» και ο «Πετρής» αποκαλύπτουν τι θα γίνει στη συνέχεια

Η Θοδώρα τα λέει όλα στη Μαρίνα και της ζητάει συγχώρεση αλλά αυτό είναι αδύνατον. 

Λίγο καιρό αργότερα ζητά από τον Γιώργο να χωρίσουν αφού θεωρεί πως δεν θα μπορεί να κάνει παιδιά και τον εγκαταλείπει, παραδομένη πια στην μαυρίλα που έχει ποτίσει την ψυχή της.

Σασμός: Η Θεοδώρα χάνει το μωρό - Όσα θα δούμε τη Δευτέρα | News24/7

Το τέλος της Θοδώρας δεν θα αργήσει να έρθει στον Σασμό, χάνει τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που θα βυθίσει, για άλλη μια φορά, στο πένθος την Άνω Ποριά μιας και θα έχει προηγηθεί ήδη ο θάνατος του Νικηφόρου.

Το σημερινό επεισόδιο του Σασμού

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]