Νέο βίντεο από την τραγωδία με τη φωτιά σε γάμο – 113 νεκροί (βίντεο)

29 Σεπτεμβρίου 2023

Νέο βίντεο από την τραγωδία με τη φωτιά σε γάμο, οι νεόνυμφοι γλίτωσαν γιατί κρύφτηκαν στην κουζίνα, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση το ζευγάρι που νοσηλεύεται τραυματισμένο,113 νεκροί ο τραγικός απολογισμός από τη φωτιά

Νέο βίντεο από την τραγωδία με τους 114 νεκρούς μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια γαμήλιας δεξίωσης στο Ιρακ ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο ξεκινά με πλάνα από το ζευγάρι των νεόνυμφων να χορεύει στην πίστα ενώ γύρω του ανάβουν πυροτεχνήματα χωρίς κανείς να γνωρίζει τι θα ακολουθούσε.

Στα επόμενα πλάνα, δε, αποτυπώνεται η κόλαση φωτιάς που προκλήθηκε όταν από τα πυροτεχνήματα έπιασε φωτιά το ταβάνι του χώρου στον οποίο διεξαγόταν η δεξίωση.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο Χανεέν και η Ρεβάν, όπως είναι τα ονόματα των νεόνυμφων, γλίτωσαν από τη φωτιά καθώς πρόλαβαν να κρυφτούν μέσα στην κουζίνα.

Συγγενείς που τους επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύονται τραυματισμένοι είπαν ότι το ζευγάρι είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Από την πλευρά του ο πατέρας του γαμπρού δήλωσε στο CNN ότι για την τραγωδία θεωρεί υπεύθυνο τον ιδιοκτήτη του χώρου στον οποίο διεξήχθη η δεξίωση: «Κατηγορώ τον ιδιοκτήτη του χώρου για ό,τι συμβαίνει γιατί δεν υπήρχαν ούτε πυροσβεστήρες ούτε και άλλα μέτρα ασφαλείας»

Υπενθυμίζεται ότι η τραγωδία με τους 113 νεκρούς και τους περισσότερους από 150 τραυματίες σημειώθηκε στην πόλη Καρακός, κόντα στη Μοσούλη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]