Βιντεοσκοπούσε την εν διαστάσει σύζυγό του με τον εραστή της και τα ανέβαζε στα social media

29 Σεπτεμβρίου 2023

Βιντεοσκοπούσε την εν διαστάσει σύζυγό του με τον εραστή της και τα ανέβαζε στα social media, μια νέα υπόθεση με ένα 32χρονο ο οποίος βιντεοσκοπούσε την πρώην γυναίκα του με το κινητό του τηλέφωνο από τη μπαλκονόπορτα του δωματίου της, χωρίς να γίνει αντιληπτός

 Ο 32χρονο στη Ρόδο, θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορούμενου καθώς φέρεται να βιντεοσκόπησε με το κινητό του τηλέφωνο την 23χρονη εν διαστάσει σύζυγό του μαζί με τον εραστή της και στη συνέχεια ανέβασε στα social media φωτογραφία από τις στιγμές πάθους και έρωτα για να την εκδικηθεί.

Σύμφωνα με όσα περιγράφονται στη μήνυση που υπέβαλε η 23χρονη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου μέσω της δικηγόρου της, Κάνδιας Πολυχρόν, τον περασμένο Μάιο έφυγε από το σπίτι όπου διέμενε με τον 32χρονο κι έκτοτε βρίσκονταν σε διάσταση. Το περασμένο Σαββατοκύριακο , η νεαρή γυναίκα και ο σύντροφός της συναντήθηκαν τυχαία με τον 32χρονο σε κέντρο διασκέδασης του νησιού, χωρίς να έχουν κάποια άλλη επαφή ενώ στη συνέχεια το ζευγάρι έφυγε και πήγε στο σπίτι της κοπέλας.

Λίγες ώρες αργότερα ο εν διαστάσει σύζυγός της βρέθηκε έξω από το διαμέρισμά της και σε κατάσταση παροξυσμού άρχισε να βρίζει την ίδια και τον σύντροφό της.

Η 23χρονη ανακάλυψε ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της, είχε αναρτήσει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία που την απεικόνιζε σε ιδιαίτερες στιγμές με τον σύντροφό της. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 32χρονος κατάφερε να φτάσει ως τον δεύτερο όροφο του διαμερίσματος της 23χρονης κοπέλας και να τη βιντεοσκοπήσει με το κινητό του τηλέφωνο από τη μπαλκονόπορτα του δωματίου της χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Στη συνέχεια ανέβασε το «καυτό» υλικό στο διαδίκτυο για να την εκδικηθεί. Η 23χρονη υπέβαλε μήνυση στον εν διαστάσει σύζυγό της με την οποία ζητά να κινηθεί η ποινική διαδικασία για τα αδικήματα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της εξύβρισης

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]