Κινηματογραφική καταδίωξη τα ξημερώματα από το Κορωπί μέχρι τη Βούλα

28 Σεπτεμβρίου 2023

Κινηματογραφική καταδίωξη τα ξημερώματα από το Κορωπί μέχρι τη Βούλα, ανάμεσα στην ΔΙΑΣ και «τρελό» ΙΧ με δυο υπόπτους

Μια… τρελή καταδίωξη από αυτές που βλέπουμε σε χουλιγουντιανές ταινίες δράσεις εκτυλίχθηκε ξημερώματα της Πέμπτης (28/09) στο Κορωπί. Για την ακρίβεια η καταδίωξη ξεκίνησε από το Κορωπί και τελείωσε στη Βούλα! Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Ελληνικής Αστυνομίας εντόπισαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα τα οποία κρίθηκαν ύποπτοι. Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό του οχήματος να σταματήσει στην άκρη του δρόμου για να προχωρήσει ο έλεγχος.

Κινηματογραφική καταδίωξη στον Κορυδαλλό -Πετούσαν στους αστυνομικούς  κλοπιμαία από τη μηχανή τους - iefimerida.gr

Αντί για να σταματήσει, ωστόσο, ο οδηγός πάτησε γκάζι και επιχείρησε να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη κατά τη διάρκεια της οποίας, στη Γλυφάδα, στη συμβολή των οδών Λαζαράκη και Μεταξά το όχημα των υπόπτων προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα. Και πάλι, ωστόσο, δε σταμάτησαν  και συνέχισαν την τρελή τους πορεία.

Τελικά, οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να τους συλλάβουν, στη συμβολή των οδών Ναυσικάς και Αγίου Ιωάννου, στη Βούλα!

Οι δύο άντρες, αμφότεροι 32 ετών, συνελήφθησαν για απείθεια, αντίσταση, επικίνδυνη οδήγηση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και ελέγχονται και για τυχόν άλλες παράνομες πράξεις.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]