Αχιλλέας Μπέος – Καταστροφή του Νώε στον Βόλο, κινδυνεύουν ζωές (βίντεο)

28 Σεπτεμβρίου 2023

Αχιλλέας Μπέος, καταστροφή του Νώε στον Βόλο, κινδυνεύουν ζωές, χιλιάδες τόνοι νερού και λάσπης. Πού το βρήκε τόσο νερό ο Θεός;

Σε δραματικούς τόνους ο δήμαρχος του Βόλου περιέγραψε την απελπιστική κατάσταση που βιώνουν και πάλι οι κάτοικοι της περιοχής, καθώς η κακοκαιρία Elias. Μάλιστα υπογράμμισε πως οι συνθήκες είναι ακόμη χειρότερες από εκείνες που επικράτησαν κατά την κακοκαιρία Daniel με τις ζημιές να είναι τεράστιες. «Όλος ο Βόλος έγινε λίμνη… έχουμε καταστροφή του Νώε» είπε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος.

Μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε ότι επικρατεί απέραντη θλίψη, καθώς σπίτια, επιχειρήσεις, περιουσίας, πνίγονται ξανά στα νερά και τη λάσπη.

«Κινδύνευσαν ζωές. Ο κόσμος κινδυνεύει. Προέχει η ανθρώπινη ζωή» είπε, προσθέτοντας ότι και ο ίδιος παρέμεινε εγκλωβισμένος. Επιβεβαίωσε δε ότι το 80% της πόλης παραμένει χωρίς ρεύμα, ενώ υπογράμμισε πως δεν μπορείς να μαζέψεις όλο αυτό το νερό που έρχεται.

Αχ. Μπέος: Λίμνη έγινε ο Βόλος – Κινδύνευσαν ζωές | Liberal.gr

«Οι αγωγοί έφυγαν. Ο κόσμος δεν μπορεί να δουλέψει.. Μιλάμε για χιλιάδες τόνους νερό και λάσπη. Πού το είχε τόσο νερό ο Θεός», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για την ποιότητα του νερού, σημείωσε πως δεν μπορεί να γνωρίζει την κατάστασή της μετά και τη νέα καταστροφή.

Αχιλλέας Μπέος: Τεράστια η καταστροφή χειρότερη από τον Ντανιελ

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]