Σοκαρισμένη η Χριστίνα Βραχάλη με την δολοφονία του 39χρονου στον Πειραιά

16 Σεπτεμβρίου 2023

Σοκαρισμένη η Χριστίνα Βραχάλη με την δολοφονία του 39χρονου στον Πειραιά, Παιδιά τι γίνεται; Με πόση ευκολία σκοτώνουμε πια;

«Δεν ξέρω αν είχαμε τόσο μίσος μέσα μας και πώς προέκυψε…»

Χριστίνα Βραχάλη: Σοκαρισμένη με την δολοφονία στον Πειραιά -«Με πόση  ευκολία στερούμε την ανθρώπινη ζωή;»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο από την άγρια δολοφονία στον Πειραιά με τον 68χρονο που σκότωσε με καραμπίνα τον 39χρονο υπάλληλο πάρκινγκ. Η Χριστίνα Βραχάλη, η αθλητικογράφος του Open, σοκαρισμένη από το αποτρόπαιο έγκλημα, ανέβασε ένα βίντεο, ρωτώντας με πόση ευκολία σκοτώνουμε πια.

«Μόλις έπεσαν στην αντίληψή μου κάποιες πολύ σκληρές εικόνες στις οποίες ένα συνταξιούχος άνδρας, δολοφονεί εν ψυχρώ μπροστά στα μάτια του κόσμου στον Πειραιά, έναν 39χρονο άνδρα – πατέρα για μια θέση πάρκινγκ», αναφέρει αρχικά η Χριστίνα Βραχάλη.

Και προσθέτει σοκαρισμένη: «Παιδιά τι γίνεται; Με πόση ευκολία σκοτώνουμε πια; Με πόση ευκολία στερούμε την ανθρώπινη ζωή. Πόσο πια μηδαμινή αξία έχει για εμάς η ανθρώπινη ζωή που με τόση ευκολία παίρνουμε μια καραμπίνα και σκοτώνουμε έναν άνθρωπο, ή τον πετάμε από τη θάλασσα, ή σκοτώνουμε καθημερινά μια γυναίκα».

Και τέλος αναρωτιέται: «Δεν ξέρω αν είχαμε τόσο μίσος μέσα μας και πώς προέκυψε…» αναφέρει η Χριστίνα Βραχάλη.

Σε σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται η κοινωνία του Πειραιά από την άγρια δολοφονία του 39χρονου πατέρα τριών παιδιών από έναν 68χρονο ο οποίος δεν δίστασε να σηκώσει την καραμπίνα και, για ασήμαντη αφορμή, να πυροβολήσει δύο φορές τραυματίζοντάς τον άνδρα θανάσιμα.

Δολοφονία 39χρονου στον Πειραιά: Αυτός είναι ο 68χρονος δράστης που πήρε προθεσμία να απολογηθεί - «Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι...» (video)

«Είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτησή μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι» φέρεται να υποστήριξε. Όσον αφορά στην καραμπίνα που χρησιμοποίησε για να αφαιρέσει τη ζωή του θύματος, δεν ήταν νόμιμα στην κατοχή του.

«Είχαν διαπληκτισμό. Ανέβηκε πάνω στο σπίτι του, πήρε την καραμπίνα. Όταν έφυγε είπε ”τωρα σε τελείωσα” και ταμπουρώθηκε μετά. Περίμενε με ανοιχτά πουκάμισα να τον συλλάβουν. Ήταν περίεργος άνθρωπος. Πριν από δύο χρόνια είχε τροχαίο. Δεν είχε αυτοκίνητο αλλά δεν ήθελε τα πάρκινγκ, τα θεωρούσε παράνομα» σημείωσε η γυναίκα χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]