Η στιγμή της δολοφονίας στον Πειραιά -“Τον έφαγα ” είπε ο 68χρονος στους αστυνομικούς (Βίντεο)

16 Σεπτεμβρίου 2023

Η στιγμή της δολοφονίας στον Πειραιά -“Τον έφαγα ” είπε ο 68χρονος στους αστυνομικούς

Σοκάρει η εν ψυχρώ δολοφονία του 39χρονου από 69χρονου στον Πειραιά για το… πάρκινγκ

Για μια θέση στο πάρκινγκ, την Παρασκευή (15/09) ένας 68χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 39χρονο στον Πειραιά. Μάλιστα, όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 68χρονο δράστη, αυτός φέρεται να τους είπε «τον έφαγα τον…».

Συγκεκριμένα, ένας 68χρονος εκτέλεσε με κυνηγετική καραμπίνα έναν 39χρονο υπάλληλο υπαίθριου πάρκινγκ, πυροβολώντας τον εξ επαφής στο κεφάλι και ενώ το θύμα βρισκόταν αιμόφυρτο στον δρόμο, ο δράστης πήγε από πάνω του και του έδωσε τη δεύτερη χαριστική βολή.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τη στιγμή που ο ηλικιωμένος δολοφόνησε τον πατέρα των τριών ανήλικων παιδιών και υπάλληλο του πάρκινγκ είπε:

«Επιτέλους, τον ”τελείωσα”, επιτέλους τον σκότωσα».

Κάτοικοι, περαστικοί και εργαζόμενοι βίωσαν το απόλυτο σοκ. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και το ΕΚΑΒ, αλλά ήταν ήδη αργά. Το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης του 68χρονου κόβει την ανάσα. Ο δράστης κατεβαίνει από την πολυκατοικία, κρατώντας την καραμπίνα. Οι αστυνομικοί τού φωνάζουν να πετάξει το όπλο. Μάλιστα, οι αστυνομικοί τού φωνάζουν πολλές φορές να πετάξει την καραμπίνα. Τελικά, εκείνος την πετά και τρεις αστυνομικοί ορμούν και τον συλλαμβάνουν.

Όλα έγιναν λίγο πριν από τη μια το μεσημέρι της Παρασκευής (15/09) στην οδό Πραξιτέλους, κοντά στη συμβολή της με τον πεζόδρομο της Σωτήρος, τον πιο εμπορικό δρόμο της πόλης. Ο 68χρονος δράστης, σύμφωνα με τους κατοίκους, προκαλούσε καθημερινά προβλήματα στη γειτονιά. Ειδικότερα, τον ενοχλούσε το ιδιωτικό πάρκινγκ που ήταν κάτω από το σπίτι του όπως και το διπλανό κομμωτήριο, που έβγαζε καρέκλες στο πεζοδρόμιο.

Μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση, ο 68χρονος ταμπουρώθηκε ατάραχος στο σπίτι του και, λίγο αργότερα, παραδόθηκε στους αστυνομικούς. Ο 68χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα με την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, όταν ο δράστης έφτασε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά, είπε στους αστυνομικούς:

«Είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτησή μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]