NASA: “Ναι, υπάρχουν κι άλλες μορφές ζωής στο σύμπαν”

15 Σεπτεμβρίου 2023

NASA: “Ναι, υπάρχουν κι άλλες μορφές ζωής στο σύμπαν”

Ο Διοικητής της NSA και πρώην αστροναύτης, Μπιλ Νέλσον είπε:

“Αν με ρωτήσετε αν πιστεύω ότι υπάρχει ζωή σε ένα σύμπαν που είναι τόσο αχανές, που μου είναι δύσκολο να κατανοήσω πόσο μεγάλο είναι, η προσωπική μου απάντηση είναι “Ναι” 

NASA: «Αν ρωτάτε, εάν υπάρχουν κι άλλες μορφές ζωής στο σύμπαν, τότε η  απάντηση είναι ναι»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε η NASA στην Ουάσινγκτον, όπου τοποθετήθηκε επισήμως για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής και τα περιστατικά θέασης UFO στην ατμόσφαιρα της Γης.

Ο Διοικητής της NSA και πρώην αστροναύτης, Μπιλ Νέλσον, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου εξέφρασε την προσωπική του άποψη ότι υπάρχει ζωή πέρα από τη Γη.

“Υπάρχει μια παγκόσμια γοητεία για τα UAP (Άγνωστης Ταυτότητας Ανώμαλα Φαινόμενα). Στα ταξίδια μου, μία από τις πρώτες ερωτήσεις που συχνά δέχομαι είναι σχετικά με αυτές τις παρατηρήσεις. Και μεγάλο μέρος αυτής της γοητείας οφείλεται στην άγνωστη φύση της”, δήλωσε ο Νέλσον.

“Εάν μας ρωτάτε εάν στην απεραντοσύνη του σύμπαντος υπάρχουν κι άλλες μορφές ζωής, τότε η απάντηση είναι ναι”, δήλωσε ο διοικητής της NASA και πρώην αστροναύτης, Μπιλ Νέλσον

“Η αποστολή της NASA είναι να ανακαλύπτει το άγνωστο”, δήλωσε ο Νέλσον.

“Ό,τι βρούμε, θα σας το πούμε”, πρόσθεσε ο Νέλσον, υποσχόμενος διαφάνεια για τις όποιες ανακαλύψεις.

Έκθεση ανεξάρτητης ομάδας εμπειρογνωμόνων της NASA για τα άγνωστης προέλευσης φαινόμενα έρχεται σήμερα στη δημοσιότητα και ζητάει τη συλλογή περισσότερων και πιο αξιόπιστων δεδομένων για να μελετηθούν τα φαινόμενα αυτά.

Πρόκειται για τα γνωστά σε όλους UFO, ωστόσο καθώς ο όρος είχε αρνητική χροιά, έχει αντικατασταθεί επισήμως από τον όρο UAP.

Την έκθεση ετοίμασε η ανεξάρτητη ομάδα εμπειρογνωμόνων, με πρόεδρο τον αστροφυσικό Ντέιβιντ Σπέργκελ. Πρόκειται για μια συμβουλευτική ομάδα 16 επιστημόνων από διάφορους τομείς, που ορίστηκε τον Ιούνιο του 2022 με στόχο να εξεταστούν τα UAP από επιστημονική σκοπιά και να προχωρήσει η κατανόηση των φαινομένων.

NASA: Παρουσιάζει τη μελέτη για τα ΑΤΙΑ - Βίντεο | ΣΚΑΪ

Σημειώνεται στην έκθεση ότι προς το παρόν υπάρχει περιορισμένος αριθμός παρατηρήσεων υψηλής ποιότητας των UAP, γεγονός που καθιστά προς το παρόν αδύνατη την εξαγωγή ασφαλών επιστημονικών συμπερασμάτων σχετικά με τη φύση τους.

NASA: Οι επίσημες ανακοινώσεις για UFO, UAP και εξωγήινους - «Υπάρχουν κι άλλες  μορφές ζωής στο σύμπαν...» - Κόσμος - Athens magazine

“Σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει λόγος να συμπεράνουμε ότι οι υπάρχουσες αναφορές για UAP έχουν εξωγήινη προέλευση. Ωστόσο, αν το αναγνωρίσουμε ως μια πιθανότητα, τότε αυτά τα αντικείμενα πρέπει να έχουν ταξιδέψει μέσω του ηλιακού μας συστήματος για να φτάσουν εδώ”, διευκρινίζει η επιτροπή στην έκθεση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]