Σκότωσε τα δύο παιδιά του γείτονά του επειδή έπαιζαν μπροστά στο σπίτι του

15 Σεπτεμβρίου 2023

Σκότωσε τα δύο παιδιά του γείτονά του επειδή έπαιζαν μπροστά στο σπίτι του

Ένα ακόμα φρικτό έγκλημα έρχεται στο φως όταν ένας άντρας, απήγαγε, ξυλοκόπησε, έπνιξε και πέταξε τα πτώματα δυο παιδιών από διώρυγα, επειδή τον ενοχλούσαν που έπαιζαν έξω από το σπίτι του.

Αστυνομία, Αίγυπτος

Ο Αστυνομικός Σταθμός Belbeis έλαβε αναφορά από έναν εργάτη ονόματι κ. Χασάν ότι τα δύο παιδιά του, ο Ραχίμ (6 ετών) και ο Ισλάμ (5 ετών), εξαφανίστηκαν  αφού βγήκαν για παιχνίδι  μπροστά στο σπίτι.

Πηγή της αστυνομίας αποκάλυψε στο Sky News Arabia ότι οι έρευνες της ερευνητικής ομάδας διαπίστωσαν ότι ο γείτονάς του, συνταξιούχος, ο Muhammad Saber (65 ετών), σκότωσε τα δύο παιδιά και πέταξε τα σώματά τους «επειδή προκάλεσαν θόρυβο ενώ έπαιζαν μπροστά το σπίτι του». 

«Όταν ο κατηγορούμενος συνελήφθη, ομολόγησε ότι είχε προειδοποιήσει τα δύο παιδιά και τους ζήτησε να μείνουν μακριά από το σπίτι του, αλλά αρνήθηκαν. Αυτός  τους απήγαγε, τους έφερε στο σπίτι του και τους επιτέθηκε ξυλοκοπώντας και τους πνίγει μέχρι να πεθάνουν».

Και συνέχισε: «Ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε επίσης ότι ζήτησε βοήθεια από τον 33χρονο γιο του και κατά τη διάρκεια της νύχτας πέταξαν τα πτώματα των δύο παιδιών στη Διώρυγα της Ισμαηλίας».

Η νέα διώρυγα του Σουέζ αλλάζει τα δεδομένα στη ναυσιπλοΐα (Φωτογραφίες) -  kontranews.gr - Τελευταίες εξελίξεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Όταν συνελήφθη ο γιος του κατηγορούμενου, οι ομολογίες του ταίριαξαν με τις δηλώσεις του πατέρα του, οπότε οι δυο τους παραπέμφθηκαν στην εισαγγελία, η οποία αποφάσισε τη φυλάκισή τους.

Οι δυνάμεις διάσωσης του ποταμού κατάφεραν να περισυλλέξουν τα πτώματα των δύο παιδιών σε κατάσταση αποσύνθεσης και τα μετέφεραν για νεκροψία από την ιατροδικαστική.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]