Ηλικιωμένος σκότωσε υπάλληλο πάρκινγκ στον Πειραιά

15 Σεπτεμβρίου 2023

Ηλικιωμένος σκότωσε υπάλληλο πάρκινγκ στον Πειραιά, πατέρα τριών παιδιών

Περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στον Πειραιά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άτυχος άνδρας έχασε τελικά τη ζωή του. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, ένας ηλικιωμένος άνδρας πυροβόλησε δύο φορές και σκότωσε έναν πατέρα τριών παιδιών έξω από πάρκινγκ της οδού Πραξιτέλους 147 σημαδεύοντάς τον στον κεφάλι. Το θύμα ήταν υπάλληλος της επιχείρησης και κατά τις αναφορές οι δύο άνδρες είχαν συχνά διαπληκτισμούς.

Πειραιάς: Βίντεο ντοκουμέντο μετά τους πυροβολισμούς - Αυτός είναι ο 39χρονος παρκαδόρος (video)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο τσακωμός ξεκίνησε για το πάρκινγκ και στο σημείο εκείνο ο 68χρονος τον πυροβόλησε μία φορά στο κεφάλι, αλλά στην συνέχεια επέστρεψε και πυροβόλησε και δεύτερη φορά για να τον αποτελειώσει.

Το θύμα είναι αιμόφυρτο στο έδαφος, όπως φαίνεται, ενώ κόσμος έχει μαζευτεί γύρω με το άκουσμα των δύο πυροβολισμών που του κόστισαν τη ζωή.
 
Αμέσως μετά το περιστατικό ο ένοπλος άνδρας, 68 ετών, «ταμπουρώθηκε» στο σπίτι του στην οδό Αλκιβιάδου αλλά στην συνέχεια παραδόθηκε στην Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα, αλβανικής καταγωγής περίπου 40 ετών μεταφέρθηκε αρχικά στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου ωστόσο δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Βίντεο ντοκουμέντο από τις αγωνιώδεις στιγμές της παράδοσης του 68χρονου στον Πειραιά, που πυροβόλησε δύο φορές και σκότωσε έναν πατέρα τριών παιδιών σε πάρκινγκ. Σύμφωνα με πληροφορίες ανθρώπων της γειτονιάς, ο ίδιος ήταν ήσυχος άνθρωπος.

 Στο οπτικό υλικό των 100 δευτερολέπτων εμφανίζονται τουλάχιστον πέντε αστυνομικοί, οι οποίοι έχουν ακροβολιστεί γύρω από την είσοδο της πολυκατοικίας, όπου διέμενε ο ηλικιωμένος ο οποίος σήμερα το μεσημέρι δεν δίστασε να σηκώσει την καραμπίνα του και να δολοφονήσει τον 39χρονο υπάλληλο του πάρκινγκ. 

Με τα όπλα στα χέρια, οι αστυνομικοί φαίνεται να συνομιλούν με τον δράστη και περιμένουν σε κατάσταση συναγερμού τη στιγμή που αυτός θα βγει από την πολυκατοικία που διαμένει. Όταν ο 68χρονος θα κατέβει από το διαμέρισμα του και θα βγει στο πεζοδρόμιο, οκτώ αστυνομικοί τον ακινητοποιούν και τον συλλαμβάνουν. Στο βίντεο ακούγονται και κάτοικοι της περιοχής που παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τη σύλληψη του ηλικιωμένου δράστη, να λένε “σκότωσε άνθρωπο!”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]