Λίμνη έγινε η Αθήνα από την ισχυρή καταιγίδα

6 Σεπτεμβρίου 2023

Λίμνη έγινε η Αθήνα από την ισχυρή καταιγίδα Daniel

Μόλις δέκα λεπτά χρειάστηκαν για να γίνει… λίμνη η Αθήνα και… ποτάμια οι δρόμοι από την έντονη κακοκαιρία.

attikis__3_

Tην ίδια ώρα σημειώνονται κυκλοφοριακά προβλήματα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, λόγω συσσώρευσης υδάτων διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της οδού Πειραιώς από την οδό Πέτρου Ράλλη εως και την οδό Χαμοστέρνας.

Επιπλέον, για τον ίδιο λόγο έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, από το ύψος της εξόδου προς τη λεωφόρο.

Παράλληλα,  σημειώνονται μικρές διακοπές ρεύματος στο Σύνταγμα λόγω πτώσης της τάσης. Η Πυροσβεστική έχει δεχτεί γύρω στις 15 κλήσεις για να επέμβει στην Αττική, κυρίως για αντλήσεις υδάτων, κάποιες για κοπές δένδρων και αφαιρέσεις αντικειμένων. Παράλληλα, έκλεισε ο σταθμός του μετρό στον Ευαγγελισμό, λόγω εισροής υδάτων στο πρώτο επίπεδο.

attikis__4_

Η ένταση των φαινομένων φαίνεται από το γεγονός πως οι δρόμοι σε Μητροπόλεως και Νίκης στην Πλατεία Συντάγματος είναι «ποτάμια», παρά το γεγονός πως τα λούκια δεν είναι φραγμένα.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, ο σταθμός του Μετρό στον Ευαγγελισμό, στη Γραμμή 3, έκλεισε προσωρινά, λόγω εισροής υδάτων στο ανώτερο επίπεδο του σταθμού από τις εισόδους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]