Πέθανε η 41χρονη που είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τον σύντροφό της

28 Αυγούστου 2023

Πέθανε η 41χρονη η οποία τον Ιανουάριο του 2022 ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της, δάσκαλο πολεμικών τεχνών, στην Αργυρούπολη

Η ζωή της Όλγας άλλαξε σε μία στιγμή τον Ιανουάριο του 2022, όταν έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στην Αργυρούπολη από τον 45χρονο σύντροφό της, δάσκαλο πολεμικών τεχνών, και έπεσε σε κώμα.

Ο ξυλοδαρμός της είχε κάνει μεγάλη ζημιά, είχε μετατοπιστεί κατά 13 χιλιοστά ο εγκέφαλος της, είχε συντριπτικά κατάγματα και είχε και τραχειοστομία για να μπορεί να αναπνέει και να τρώει μέχρι και σήμερα.

Μετά το φονικό ξυλοδαρμό, οι λεπτομέρειες του οποίου είχαν συγκλονίσει την κοινή γνώμη, η Όλγα ξεκίνησε να ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά. Τον Ιανουάριο του 2022 η 41χρονη εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού με βαριές, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Παρέμεινε διασωληνωμένη, σε κώμα για περίπου 3 μήνες αλλά τελικά κατόρθωσε να βγει από τη Μονάδα. Νοσηλεύτηκε στον Ευαγγελισμό μέχρι τον προηγούμενο Αύγουστο δίνοντας μια καθημερινή μάχη προκειμένου να σταθεί ξανά στα πόδια της καθώς μετά τα απανωτά χειρουργεία αντιμετώπιζε δυσκολίες στην ομιλία και στη βάδιση.

Η γυναίκα κατάφερε τότε να κρατηθεί στη ζωή με νύχια και με δόντια και έπειτα από πολλές χειρουργικές επεμβάσεις. Οι εγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη είχαν προκαλέσει προσωρινή απώλεια της ομιλίας, ενώ αδυνατούσε να κινηθεί και να αυτοεξυπηρετηθεί.

Στη συνέχεια, η οργάνωση Πράξη Αγάπης ανέλαβε να τη μεταφέρει σε κέντρο αποκατάστασης με την ελπίδα ότι η Όλγα θα μπορέσει να μιλήσει και να περπατήσει ξανά. Την προηγούμενη Δευτέρα, η 41χρονη εισήχθη στο Λαϊκό Νοσοκομείο με συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού.

Δυστυχώς, ο οργανισμός της δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει και αυτή τη δοκιμασία και σήμερα το πρωί η Όλγα άφησε την τελευταία της πνοή στο δωμάτιο του Νοσοκομείου. Ο θάνατος της 41χρονης δεν αποκλείεται να αλλάξει και την ποινική μεταχείριση του 47χρονου πρώην συντρόφου και δράστη του φονικού ξυλοδαρμού της ο οποίος εκτίει δεκαετή ποινή κάθειρξης έχοντας καταδικάστει για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

«Μόλις το πληροφορηθήκαμε και έτσι… μια εβδομάδα ξεκινά δυστυχώς με ανείπωτη θλίψη – ιδιαίτερα για την οικογενεια της συνδημότισσάς και φίλης Όλγας !

Θυμάστε εκείνο το κορίτσι που κακοποιήθηκε βάναυσα ως σάκος του καράτε στην Αργυρούπολη απο τον (δηθεν) Άνθρωπο της… και δάσκαλο καράτε Τελικά φαίνεται πως η στήριξη μας & η Αγάπη μας δεν ήταν αρκετή για να υπερκεράσει το μίσος και τα θανατηφόρα κτυπήματα του !!!

Σήμερα μια ακόμη νέα συνάνθρωπός μας φεύγει από την βίαιη συμπεριφορά του ανθρώπου που νόμισε πως την Αγαπά Σαν κοινωνία έχουμε & ας ψάξουμε τις ευθύνες μας και ως προσωπικότητες ας θεραπεύσουμε επιτέλους το υποσυνείδητο μας από εγωισμούς & ακραίες συμπεριφορές – γιατι η Ζωή είναι Ανεκτίμητη ! Καλό σου ταξίδι Ολγα !!! ΣΥΛΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ!!!»

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]