“Άνθρωπος λύκος” εντοπίστηκε από πεζοπόρους στα γερμανικά βουνά

26 Αυγούστου 2023

Μυστηριώδης “Άνθρωπος λύκος” εντοπίστηκε από πεζοπόρους στα γερμανικά βουνά

Οι πεζοπόροι απαθανάτισαν μια ανατριχιαστική φωτογραφία ενός μυστηριώδους γυμνού «λύκου», που οι αξιωματούχοι πιστεύουν ότι ζει στη φύση για τουλάχιστον 5 χρόνια, καθώς ταξίδευαν στα βουνά Harz της Γερμανίας την Τρίτη.

Ο άνδρας εντοπίστηκε απεριποίητος με κουρελιασμένα ρούχα στη βαθιά ερημιά των βουνών Harz στη Γερμανία.

Η Τζίνα Βάις και ο φίλος της Τόμπι συνάντησαν την απεριποίητη φιγούρα που καθόταν σε έναν βράχο και φαινομενικά κρατούσε ένα δόρυ στην καρδιά της άγριας φύσης,

Λέγοντας στη γερμανική εφημερίδα Bild ότι η φιγούρα «δεν θα έβγαζε τα μάτια του από πάνω μας».

Η Weiss, 31 ετών, είπε ότι η τυχαία συνάντηση με τον άγνωστο άνδρα του βουνού διήρκεσε περίπου 10 λεπτά καθώς εξερευνούσε το δάσος κοντά στο Blankenburg, περίπου 150 μίλια έξω από το Βερολίνο.

«Όταν φτάσαμε στις αμμοσπηλιές, είδαμε τον λύκο», είπε ο Βάις στο ρεπορτάζ.

«Σηκώθηκε ψηλά σε μια από τις σπηλιές και κράτησε ένα μακρύ ξύλινο ραβδί σαν λόγχη στο χέρι του».

Ο Weiss υπολόγισε ότι ο άνδρας ήταν στα 40 του και είπε ότι φαινόταν σαν να ήταν από την προϊστορική εποχή.

«Δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω μας, δεν είπε τίποτα. Έμοιαζε βρώμικος σαν άνθρωπος της λίθινης εποχής από βιβλίο ιστορίας», αποκάλυψε.

Οι Times ανέφεραν ότι η αστυνομία στο Blankenburg έλαβε πολλαπλές αναφορές τα τελευταία πέντε χρόνια για μια παράξενη φιγούρα ντυμένη με «γούνα λύκου ή με στολή λύκου» που περιφέρεται ελεύθερα στην ερημιά της.

Τον Μάρτιο, οι αρχές έλαβαν μια κλήση από έναν ταλαιπωρημένο πεζοπόρο που ζητούσε βοήθεια, λέγοντας: «Ένας άντρας λύκος τρέχει εδώ γύρω» στο πάρκο – λέγοντας ότι ανεξήγητα μπουλόνια πυρκαγιάς εμφανίζονταν γύρω από την περιοχή της φιγούρας, ανέφερε η πηγή.

Ωστόσο, το προσωπικό έκτακτης ανάγκης δεν μπόρεσε να βρει τον «άνθρωπο λύκο» όταν έφτασε στο σημείο για την έρευνά του.

Πολλές απόκοσμες και παράξενες ιστορίες έχουν ξεπηδήσει από την απέραντη αγριάδα της ορεινής περιοχής.

Μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας Blankenburg ανέφεραν επίσης ότι είδαν έναν άνδρα να περιφέρεται στο δάσος, μόνο για να τρέξει μακριά όταν παρατήρησε το πλήρωμα, ανέφερε το πρακτορείο από το MDR, τον περιφερειακό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα της Σαξονίας-Άνχαλτ —της πολιτείας όπου βρίσκεται το Blankenburg.

Το προσωπικό έκτακτης ανάγκης εξήγησε ότι η ανησυχία τους έγκειται περισσότερο στο ότι ένας άνδρας ζει στο δάσος και θα μπορούσε να προκαλέσει μια καταστροφική πυρκαγιά από τον μύθο ενός «λύκου» που καταδιώκει πεζοπόρους στη φύση.

«Κάποιος ξέρει ξεκάθαρα πώς να ζει έξω και να προσαρμόζεται στις εποχές που αλλάζουν», είπε στην Bild ο Αλεξάντερ Μπεκ, επικεφαλής της πυροσβεστικής του Blankenburg.

Πηγή: new york post

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]