Απανθρακώθηκε γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητο της μπροστά στα μάτια της κόρη της

21 Αυγούστου 2023

Φρικτό τροχαίο στη Φωκίδα, μια γυναίκα απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο της μπροστά στα μάτια της κόρης της

Το τροχαίο δυστύχημα στη Φωκίδα σημειώθηκε όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο. Το ΙΧ πήρε φωτιά και η άτυχη οδηγός απανθρακώθηκε εγκλωβισμένη. Μπροστά από το δικό της όχημα, πήγαινε η κόρη της με το δικό της.

Η κυκλοφορία στο σημείο διακόπηκε και έσπευσαν ασθενοφόρα. Το λεωφορείο μετέφερε τουρίστες, πέντε από τους οποίους τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Απανθρακώθηκε γυναίκα μετά από σύγκρουση ΙΧΕ με λεωφορείο (ΦΩΤΟ)

Πιο αναλυτικά το τροχαίο δυστύχημα με τη μετωπική σύγκρουση λεωφορείου με ΙΧ αυτοκίνητο, σημειώθηκε στις 15:30 το μεσημέρι στον επαρχιακό δρόμο Λιβαδειάς – Άμφισσας στο ύψος του Χριστού στη Φωκίδα.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ΙΧ αυτοκίνητο με οδηγό μια 67χρονη Ελληνίδα, συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο που μετέφερε Κινέζους τουρίστες από τους Δελφούς.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν το ΙΧ αυτοκίνητο να ανατραπεί και να πάρει φωτιά, ενώ η άτυχη γυναίκα εγκλωβίστηκε σε αυτό και, σύμφωνα με το lamiareport.gr, βρήκε τραγικό θάνατο στις φλόγες. Μπροστά πήγαινε άλλο ΙΧΕ στο οποίο επέβαινε η κόρη της 67χρονης.

Από το λεωφορείο που όπως φαίνεται στη φωτογραφία βγήκε τέρμα δεξιά, προσπαθώντας να αποφύγει τη σύγκρουση, πέντε από τους 34 επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά.

Προανάκριση για το φοβερό δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άμφισσας, που έκλεισε την κυκλοφορία στο σημείο, η οποία και διεξάγεται από εναλλακτική οδό μέσω του χωριού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]