H αποστομωτική απάντηση της Σαρλίζ Θερόν για τις πλαστικές

20 Αυγούστου 2023

H αποστομωτική απάντηση της Σαρλίζ Θερόν για τις πλαστικές: “Λένε: Τι έκανε στο πρόσωπό της; Κι εγώ απαντώ: Σκύλες, απλά γερνάω!”

Thes - Η Σαρλίν Θερόν πανηγυρίζει μόνο με τη ρόμπα της και έγινε... χαμός!  (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Σαρλίζ Θερόν είναι μία από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο και έχει επιλέξει να αφήσει πλέον τον εαυτό της να μεγαλώσει φυσικά, χωρίς εξωτερικές παρεμβάσεις. Ωστόσο, η 48χρονη καλλονή από τη Νότια Αφρική έχει κουραστεί να αναρωτιέται ο κόσμος αν έκανε κάποια πλαστική επέμβαση και όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της θέλει να γίνει γνωστό πως είναι απόλυτα συμφιλιωμένη με τον χρόνο και με την εικόνα της.

Μιλώντας στο Allure, η Σαρλίν Θερόν εξομολογήθηκε: “Ο κόσμος νομίζει ότι έχω κάνει λίφτινγκ. Λένε: “Τι έκανε στο πρόσωπό της;”. Κι εγώ απαντώ: “Σκ@@ες, απλά γερνάω! Δεν σημαίνει ότι έκανα κακή πλαστική επέμβαση. Απλά αυτό συμβαίνει“. Το πρόσωπό μου αλλάζει και μου αρέσει αυτό. Μου αρέσει που γερνάει”.

ΣΑΡΛΙΖ ΘΕΡΟΝ | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Παράλληλα, πρόσθεσε: “Απεχθάνομαι το στερεότυπο ότι οι άνδρες γερνούν σαν τα καλά κρασιά και οι γυναίκες σαν τα κομμένα λουλούδια. Απεχθάνομαι αυτή την αντίληψη και θέλω να την καταπολεμήσω. Αλλά πιστεύω, επίσης, ότι οι γυναίκες θέλουν να γερνούν με τον τρόπο που τους φαίνεται σωστός. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε λίγο πιο ενσυναίσθητοι στο πώς όλοι μας διανύουμε το ταξίδι μας”.

Σαρλίζ Θερόν: H σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με τις δύο κόρες της | in.gr

Η Σαρλίζ Θερόν εκμυστηρεύτηκε, επίσης, στο Allure πως υπάρχει μόνο ένα πράγμα που την ενοχλεί καθώς μεγαλώνει: “Ποτέ, μα ποτέ δε θα ξανακάνω μια ταινία και θα πω: ‘Ναι, θα πάρω 20 κιλά’. Δε θα το ξανακάνω ποτέ γιατί δεν μπορείς μετά να τα χάσεις“, δήλωσε και πρόσθεσε: “Όταν ήμουν 27 ετών, έκανα το ‘Monster’. Έχασα 13 κιλά σχεδόν εν μία νυκτί. Παρέλειπα τρία γεύματα και επέστρεψα στο φυσιολογικό μου βάρος. Στα 43 μου πήρα ξανά βάρος για την ταινία Tully. Τηλεφώνησα στο γιατρό μου και του είπα: ‘Νομίζω ότι θα πεθάνω γιατί δεν μπορώ να χάσω αυτό το βάρος’. Και μου είπε: ‘Είσαι πάνω από 40. Ηρέμησε. Ο μεταβολισμός σου δεν είναι όπως ήταν’. Κανείς δε θέλει να το ακούσει αυτό”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]