Επική πρόκριση της ΑΕΚ απέναντι στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ

20 Αυγούστου 2023

Επική πρόκριση της ΑΕΚ απέναντι στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, σε έναν αγώνα με δυνατές συγκινήσεις, η ΑΕΚ έκανε τεράστια ανατροπή στις καθυστερήσεις, με γκολ των Αραούχο και Βίντα

ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-2- Επική πρόκριση στις καθυστερήσεις με αδιανόητη ανατροπή!

Απίστευτα πράγματα στην “Αγιά Σοφιά” με την ΑΕΚ να κυνηγά μέχρι τέλος την ανατροπή και να παίρνει μια επική πρόκριση σε βάρος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Τα τελευταία λεπτά του αγώνα προσέφεραν απίστευτες συγκινήσεις. Γκολ του Αραούχο στο 92 που θα έστελνε το ματς στην παράταση, κερδισμένο πέναλτι στο 100′, με τον Γκαρσία να αστοχεί αλλά ο Βίντα να παίρνει το “ριμπάουντ” και με κεφαλιά να σκοράρει κόντρα στην πρώην του ομάδα για να την αποκλείσει από τα playoffs του Champions League.

Θρίλερ στις καθυστερήσεις

Η ανατροπή για την ΑΕΚ ξεκίνησε με τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος έγραψε το 1-2 στο 92 και αφιέρωσε το γκολ στον Μιχάλη.

Ο Αραούχο σχημάτισε το “Μ” προς τιμήν του δολοφονηθέντα οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, ενώ στη συνέχεια σήκωσε την φανέλα με το όνομα του αδικοχαμένου οπαδού της ΑΕΚ.

αραουχο

Μετά από λίγα λεπτά, η ΑΕΚ κερδίζει πέναλτι ύστερα από έλεγχο της φάσης από το VAR για χέρι, με τον Γκαρσία να νικιέται αρχικά από τον Λιβάκοβιτς και τον Ντομαγκόι Βίντα να πετάγεται ως… από μηχανής Θεός και να σκοράρει με κεφαλιά. Στο γήπεδο επικρατεί το απόλυτο πανδαιμόνιο.

Από την άλλη, οι Κροάτες δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έγινε, με την απογοήτευση να είναι ολοφάνερη.

Μια τεράστια φωτογραφία του Μιχάλη Κατσούρη τοποθέτησαν οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΚ μπροστά από το πέταλο τους, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]