Οι σειρές της ΕΡΤ για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

20 Αυγούστου 2023

Μία πληθώρα από ελληνικές σειρές που θα δούμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν έρχονται στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ

Η ελληνική μυθοπλασία έχει βρεθεί σε μία περίοδο άνθισης τα τελευταία χρόνια με πολλές παραγωγές να προβάλλονται μέσα από τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Μία από τις μεγάλες εκπλήξεις είναι οι σειρές της ΕΡΤ.

Η Δημόσια Τηλεόραση κάθε χρόνο έχει μία πληθώρα ποιοτικών επιλογών και η νέα τηλεοπτική σεζόν φαίνεται να επεκτείνει στα ήδη όσα έχει «χτίσει» τα τελευταία χρόνια.

Μετά το τέλος επιτυχημένων σειρών όπως η καθημερινή κωμική σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάνατο» και το ξεχωριστό «Τα Καλύτερά μας Χρόνιας», η ΕΡΤ έχει μία μεγάλη γκάμα από νέες σειρές που δεν πρέπει να χάσεις. 

Οι σειρές που συνεχίζουν

Κάνε ότι Κοιμάσαι 2

Η ψυχολογική σειρά μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι 2», σε σκηνοθεσία Αλέκου Κυράνη και Μάριου Βαλάση και σε σενάριο του Γιάννη Σκαραγκά, έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ1, ακόμη πιο συναρπαστική και ανατρεπτική.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:45 και θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

Ο Όρκος 2

«Ο όρκος ΙΙ», η δραματική σειρά σε σενάριο της Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία του Χρίστου Γεωργίου, που μας καθήλωσε στον πρώτο κύκλο επεισοδίων, επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ1 με καινούργια επεισόδια, ακόμη πιο συναρπαστική!

Με πρωταγωνιστές τους Χρήστο Λούλη, Θάλεια Ματίκα, Ιωάννη Παπαζήση, Λένα Παπαληγούρα, Εριέττα Μανούρη και μια πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών και συντελεστών, η σειρά θα μας οδηγήσει, και τη νέα τηλεοπτική χρονιά, σε ένα περιπετειώδες και επικίνδυνο ταξίδι, γεμάτο αγωνία, μυστήριο και έντονο το στοιχείο της ανατροπής.

Τα νέα επεισόδια της σειράς θα προβάλλονται στην ΕΡΤ κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:45, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημέρα που θα κάνει πρεμιέρα

Οι νέες σειρές που έρχονται στην ΕΡΤ είναι πολλές και καλές !

Η Παραλία

Μυστήριο, έρωτας και ανθρώπινες ιστορίες που συγκλονίζουν στη νέα δραματική σειρά της ΕΡΤ

Η πολυαναμενόμενη δραματική σειρά «Η Παραλία», βασισμένη στο μυθιστόρημα «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι» της Πηνελόπης Κουρτζή, σε σκηνοθεσία του Στέφανου Μπλάτσου και σενάριο των Γιώργου Χρυσοβιτσάνου και Κώστα Γεραμπίνη, έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν, στην ΕΡΤ1 για να μας καθηλώσει.

Με ένα εξαιρετικό cast ηθοποιών «Η παραλία» μας μεταφέρει στα Μάταλα της Κρήτης. Εκεί, κάτω από τη σκιά των μοναδικών βράχων συμπληρώνουν το ειδυλλιακό σκηνικό, το μυστήριο, ο έρωτας και οι συγκλονιστικές ανθρώπινες ιστορίες. Τα όνειρα και οι εφιάλτες των πρωταγωνιστών βγαίνουν στην επιφάνεια.

Πόσα σκοτεινά μυστικά μπορεί να κρατήσει η παραλία της ανεμελιάς;

Η σειρά θα προβάλλεται καθημερινά στην ΕΡΤ στις 22:45 και θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου.

Η νέα δραματική σειρά της ΕΡΤ θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου.

Στα Σύρματα

Μια απολαυστική κωμωδία με σπαρταριστές καταστάσεις, ξεκαρδιστικές ατάκες και φρέσκια ματιά, που διαδραματίζεται μέσα και έξω από τις φυλακές, έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ1, για να μας ανεβάσει «Στα σύρματα».

Σε σενάριο Χάρη Μαζαράκη και Νίκου Δημάκη και σκηνοθεσία Χάρη Μαζαράκη, με πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών Γιώργος Χρανιώτης, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Λάκης Γαβαλάς και πολλοί άλλοι συντελεστές

Έρωτες, ξεκαρδιστικές ποινές, αγγαρείες, ένα κοινωνικό πείραμα στις τηλεφωνικές γραμμές και μια μεγάλη απόδραση, που είναι στα σκαριά, μπλέκουν αρμονικά και σπαρταριστά, σε μια ανατρεπτική και μοντέρνα κωμωδία.

Η νέα κωμική σειρά θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 21:45, πρεμιέρα την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου.

Έρημη Χώρα

H «Έρημη χώρα», μια δυνατή οικογενειακή ιστορία με στοιχεία γουέστερν, σε σενάριο-σκηνοθεσία Γιώργου Γκικαπέππα, με εξαιρετικούς ηθοποιούς και συντελεστές, έρχεται τη νέα σεζόν στις οθόνες μας, και φιλοδοξεί να μας καθηλώσει.

Η σειρά, οχτώ επεισοδίων, παραγωγής ERTFLIX, θα προβληθεί αποκλειστικά στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ πριν από τη μετάδοσή της στην ΕΡΤ1.

Η οδυνηρή περιπέτεια κηδεμονίας ενός παιδιού αποτελεί τον συνδετικό κρίκο που ενώνει τους ήρωες της ιστορίας μας.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει περισσότερα γνωστά για τη νέα σειρά της ΕΡΤ.

Τρίτος Όροφος

Η νέα 15λεπτη κωμική σειρά «Τρίτος όροφος», σε σενάριο-σκηνοθεσία Βασίλη Νεμέα, με εξαιρετικούς ηθοποιούς και συντελεστές και πρωταγωνιστές ένα ζόρικο, εκρηκτικό ζευγάρι τον Γιάννη και την Υβόννη, έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ1 και υπόσχεται να μας χαρίσει στιγμές συγκίνησης και αισιοδοξίας, γέλια και χαμόγελα.

Η πρεμιέρα και οι ημέρες προβολής δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

Τρίτος Όροφος: Το απολαυστικό teaser για την νέα σειρά της ΕΡΤ

Ηλέκτρα

Το ερωτικό δράμα εποχής «Ηλέκτρα», βασισμένο σε μια ιδέα της συγγραφέως Ελένης Καπλάνη, σε σκηνοθεσία της Βίκυ Μανώλη και σενάριο των Μαντώ Αρβανίτη και Θωμά Τσαμπάνη, έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν, στην ΕΡΤ1 για να μας συναρπάσει.

Με ένα εξαιρετικό cast ηθοποιών, η σειρά μας μεταφέρει στη δεκαετία του ’70 για να μας περιγράψει την ιστορία μιας γυναίκας καταπιεσμένης από τις συμβάσεις της εποχής και τον καθωσπρεπισμό μιας μικρής κοινωνίας ενός νησιού.

Καλά κρυμμένα μυστικά, σκληρές αλήθειες και ένας θυελλώδης έρωτας με απρόβλεπτες συνέπειες θα μας καθηλώσουν.

Η νέα δραματική σειρά της ΕΡΤ θα προβάλλεται Δευτέρα με Πέμπτη στις 20:30 και θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.

ελληνικές σειρές ΕΡΤ

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]