Σκότωσε με κουζινομάχαιρο τον πατέρα του και τον φίλο του

19 Αυγούστου 2023

Συνελήφθη ο 21χρονος που σκότωσε με κουζινομάχαιρο τον πατέρα του και τον φίλο του

Τη σύλληψη ενός 21χρονου Ολλανδού, ο οποίος φέρεται ως δράστης της διπλής δολοφονίας που συγκλόνισε, το χωριό Μοντάλντο ντι Μοντοβί, ανακοίνωσε, η ιταλική αστυνομία.

Ο Σάσα Τσανγκ κατηγορείται ότι σκότωσε με κουζινομάχαιρο τον 65χρονο πατέρα του και στη συνέχεια μαχαίρωσε θανάσιμα τον 60χρονο συμπατριώτη τους, ο οποίος τους φιλοξενούσε στο σπίτι του για ολιγοήμερες διακοπές.

Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα 21χρονου Ολλανδού που κατηγορείται ότι σκότωσε τον πατέρα του και τον οικογενειακό τους φίλο που τους φιλοξενούσε στην Ιταλία.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο ύποπτος βρέθηκε κρυμμένος στο δάσος κοντά στο σημείο όπου σημειώθηκε η επίθεση στην επαρχία Κουνέο του Πιεμόντε.

Ο Σάσα Τσανγκ, όπως είναι το όνομα του νεαρού από την Ολλανδία, εντοπίστηκε έπειτα από έρευνες τριών ημερών, ξαπλωμένος χωρίς ρούχα σε ένα παγκάκι έξω από μια εκκλησία στο Τόρε Μοντόβι του Κούνεο.

Στη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που είχε στηθεί για τον εντοπισμό του συμμετείχαν και εθελοντές. Τελικά, αυτοί που τον εντόπισαν ήταν κυνηγοί που είχαν λάβει μέρος εθελοντικά στην αναζήτηση καθώς γνωρίζουν πολύ καλά το δάσος Val Corsaglia όπου είχε καταφύγει.

Ο 21χρονος είχε καταφύγει στην εκκλησία San Bernardo επί δύο μέρες και δύο νύχτες για να προστατευτεί από τις καταιγίδες που έπληξαν την περιοχή.

Πλέον, έχει μεταφερθεί στην πόλη του Κουνέο με ασθενοφόρο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ιταλικών ειδήσεων, ο 21χρονος ύποπτος πιστεύεται ότι πάσχει από ψυχιατρικά προβλήματα.

Το παρακάτω βίντεο είναι από το ρεπορτάζ του ιταλικού τηλεοπτικού καναλιού Tg3 για τη σοκαριστική υπόθεση:


Μετά από μιάμιση μέρα φυγής, ο Sacha Chang συνελήφθη στο δάσος του Cuneo, με τον νεαρό Ολλανδό να πάσχει από ψυχικές διαταραχές που κατηγορείται ότι σκότωσε τον πατέρα του και τον φίλο που τους φιλοξενούσε στο Mondovì

Ο οικογενειακός φίλος, ο οποίος ήταν επίσης Ολλανδός, φέρεται να φιλοξενούσε πατέρα και γιο που τον επισκέπτονταν για λίγες μέρες στο σπίτι του στην περιοχή Μοντάλντο ντι Μοντόβι όταν σημειώθηκε η επίθεση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]