Την αποκάλεσαν “άρρωστη” λόγω των κιλών της και πήραν πληρωμένη απάντηση

18 Αυγούστου 2023

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή πρώην παίκτρια τηλεπαιχνιδιού δέχθηκε ένα ρατσιστικό σχόλιο, την αποκάλεσαν “άρρωστη” λόγω των κιλών της και πήραν πληρωμένη απάντηση

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή (Didi) μίλησε στο «Καλοκαίρι #Yes» για τα απαράδεκτα σχόλια που δέχεται καθημερινά στο TikTok για τα κιλά της.

Σημειώνεται ότι σε πρόσφατη ανάρτησή της στο TikTok, η ίδια θέλησε να απαντήσει σε ένα εμετικο σχόλιο που της έκαναν.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χαίρεσαι τόσο πολύ με την αρρώστια σου (παχυσαρκία), και δεν κάνεις κάτι για αυτό», έγραψε χρήστης της πλατφόρμας

Και πήρε την απάντηση:

@dididoestiktok

Όμορφοι άνθρωποι «ΑΠΟ ΜΕΣΑ» προς τα έξω! 💕🧿 – για να δούμε αν νοιάζεστε αρκετά να σεβαστείτε εναν άνθρωπο που σας ζητάει κάτι απο την καρδιά του!

♬ original sound – Didi – Afroditi!

Σημειώνεται ότι η Αφροδίτη, παρά τα αρνητικά σχόλια που δέχεται, είναι απόλυτα απελευθερωμένη από κόμπλεξ και ταμπού, στέλνοντας το μήνυμα του body positivity.

Η ίδια, μάλιστα, αναρτά αρκετά συχνά γυμνές φωτογραφίες της στα social media, οι οποίες λαμβάνουν χιλιάδες like και σχόλια.

«Δεν κοστίζει τίποτα να πεις μια καλή κουβέντα. Αυτοί που αφήνουν αρνητικά σχόλια δεν φτάνουν τους χιλιάδες που αφήνουν θετικά και αυτό πρέπει να κοιτάμε», είπε μιλώντας στην τηλεόραση του Open.

«Είναι πανδημία. Είναι προβληματικός ο κόσμος που το κάνει αυτό και πολλοί θεωρούν ότι είναι νορμάλ να σου μιλήσει κάποιος έτσι. Δεν είναι καθόλου. Ασχολούμαι όποτε θέλω εγώ, όποτε το επιτρέπει η ψυχολογία μου. Εννοείται ότι θα αντιδρώ σε κακοπροαίρετα σχόλια. Καλέ νοιάζονται για την υγεία μου; Δεν έχω βγει ποτέ να πω “ας τρώμε όλη μέρα μπέικον να γίνουμε 150 κιλά σαν εμένα”. Πραγματικά νιώστε καλά με τον εαυτό σας. Δεν μπορεί κανείς να μου αλλάξει τη γνώμη μετά από τέτοιου είδους σχόλια.

Είμαι πολύ αυθόρμητος άνθρωπος και μπορεί να μην μου έβγαινε αυτό. Επιλέγω σαν άνθρωπος να αντιδράσω πιο ήρεμα. Είμαστε άνθρωποι. Δεν υπάρχει τελειότητα, υπάρχει μόνο αγάπη. Μπορούμε να αγαπήσουμε τον συνάθρωπό μας;» συνέχισε η ίδια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]