Σασμός: Πως μαθαίνει ο Νικηφόρος ότι πατέρας του είναι ο Μαθιός

18 Αυγούστου 2023

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, υπόσχονται να είναι συγκλονιστικές, έτσι στα πρώτα επεισόδια του 3ου κύκλου της σειράς θα δούμε πως μαθαίνει ο Νικηφόρος, ότι πατέρας του είναι ο Μαθιός

Σασμός» spoiler: Ο Νικηφόρος μαθαίνει πως ο Μαθιός είναι πατέρας του - Το  τελεσίγραφο στη Βασιλική

Στον τρίτο κύκλο της σειράς, που θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη του Σεπτέμβρη, το μυστικό αυτό δεν θα μείνει για πολύ κρυφό. Η Βασιλική, σε μια προσπάθεια να φέρει κοντά όλη την οικογένειά της, θα αποκαλύψει την αλήθεια και θα ταράξει και τους δύο άντρες της ζωής της.

Σασμός: Ο Μαθιός χαροπαλεύει - Ο Νικηφόρος βουτηγμένος στις τύψεις -  KoitaMagazine

Πιο συγκεκριμένα, ο Νικηφόρος εμφανίζεται στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο Μαθιός μετά τον πυροβολισμό,χωρίς κανένα ίχνος μεταμέλειας, δεν θέλει να μπει στο δωμάτιο, όμως η Βασιλική, σε μια προσπάθεια να φέρει κοντά όλη την οικογένειά της, του λέει επιτακτικά ” Ελα μέσα τώρα! Εχω κάτι να πω και στους δυο σας. Δεν θα το ξαναπώ” και τελικά την ακολουθεί. Ο Μαθιός ανοίγει τα μάτια του με δυσκολία και η Βασιλική τρέχει κοντά του.

Διστακτικά, ο Νικηφόρος πλησιάζει το κρεβάτι του ανθρώπου που πριν λίγες ώρες πυροβόλησε και η μητέρα του προσπαθεί να τον φέρει ακόμα πιο κοντά.

«Μη μου ζητάς να έρθω στο πλάι του φονιά τού πατέρα μου», θα της πει και οι λέξεις που θα βγουν από τη Βασιλική θα τον χτυπήσουν σαν ρεύμα. «Κάνεις λάθος, αγόρι μου. Μπορεί να είναι φονιάς του Στεφανή αλλά όχι του πατέρα σου», θα του πει και έπειτα θα συνεχίσει: «Ο Μαθιός είναι ο πατέρας σου, Νικηφόρε».

Σασμός: Θα σκοτώσει ο Νικηφόρος τον Μαθιό;

Ο Νικηφόρος τρελαίνεται. Αρχικά νομίζει ότι η μητέρα του τού κάνει πλάκα, όταν όμως του επιβεβαιώνει πως αυτό ήταν το αποτέλεσμα του τεστ DNA που είχε δώσει στον παπα-Μιχάλη αλλά στη συνέχεια εκείνος έκαψε, χάνει τα λογικά του.

Σασμός: Ο Νικηφόρος καταρρέει μόλις μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα του

Πηγαίνει στο σπίτι του και δεν τον χωράει ο τόπος. Σπάει τα πάντα και φεύγει με σκοπό να μιλήσει με τον μοναδικό φίλο που του έχει απομείνει, τον Μανόλη.

Όμως και αυτή η προσπάθεια αποβαίνει μοιραία, αφού γρήγορα θα καταλάβει πως εκείνος γνώριζε την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή και του την έκρυβε. Τα δύο αγόρια για πρώτη και τελευταία φορά θα πιαστούν στα χέρια.

Ο Νικηφόρος θα αρχίσει να βλέπει γύρω του μόνο εχθρούς και προδότες.

«Νιώθω απίστευτα προδομένος. Οι δύο πιο κοντινοί μου άνθρωποι με πρόδωσαν με τον χειρότερο τρόπο. Ο ένας, το πρότυπό μου, βγήκε ψεύτης, δολοφόνος και ο καλύτερός μου φίλος το ήξερε και δεν είπε λέξη τόσα χρόνια», θα πει στον παπα-Μιχάλη λίγο αργότερα.

«Όλοι μου κρύβατε πράγματα για να με προστατεύσετε και δείτε τώρα τι κάνατε. Πώς θα μπορέσω να εμπιστευτώ άνθρωπο ξανά; Δεν αναγνωρίζω καν την ίδια μου τη μάνα». Ο παπάς βλέποντάς τον σε απόγνωση του δίνει την ιδέα να μπει για ένα διάστημα σε μοναστήρι προκειμένου να βάλει τις σκέψεις του σε μια σειρά. Για την ακρίβεια του λέει:

«Τι θα έλεγες να πήγαινες μερικές ημέρες στο μοναστήρι που πηγαίνω κι εγώ όταν είμαι μπερδεμένος; Θα μιλήσω στον πνευματικό μου και θα σε ακούσει. Εκεί θα γαληνέψει η ψυχούλα σου».


[There are no radio stations in the database]