Λίλα Τριάντη: Από δασκάλα, τραγουδίστρια

16 Αυγούστου 2023

Η Λίλα Τριάντη έδωσε συνέντευξη και είπε πως  πήρε την απόφαση, να γίνει από δασκάλα, τραγουδίστρια!

Συνέντευξη στο κανάλι του Konilo στο YouTube παραχώρησε η Λίλα Τριάντη. Η ανερχόμενη pop τραγουδίστρια, που έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση με τις επιτυχίες της, μίλησε για την ενασχόλησή της με τη μουσική και το πώς πήρε την απόφαση να αφήσει τη δουλειά της ως δασκάλα για να ακολουθήσει το όνειρό της.

«Επαγγελματικά με τη μουσική ασχολήθηκα αβίαστα, ήρθε χωρίς να το καταλάβω. Τραγουδούσα από μικρή σε μπάντες και μετά συνεργάστηκα με τον Χρήστο Δάντη για τρεις σεζόν. Μεγάλο σχολείο, τραγουδούσα μία ώρα στο πρόγραμμα. Το ήθελα από μικρή να συνεργαστώ μαζί του», δηλώνει η Λίλα Τριάντη.

X Factor: “Λύγισε” η Λίλα Τριάντη στη σκηνή – Συγκινήθηκε με τα λόγια της  Μελίνας Ασλανίδου… | Zappit

«Σπούδασα παιδαγωγικά στην Αθήνα και δούλευα ως δασκάλα μέχρι και αυτό το καλοκαίρι. Με πήραν στην καραντίνα, αυτή ήταν η 4η χρονιά που δούλεψα και η τελευταία, τουλάχιστον για τώρα, γιατί έχω αποφασίσει να ασχοληθώ με το τραγούδι», συμπληρώνει αμέσως μετά η τραγουδίστρια.

Lila - Starfan

Είμαι παιδί των ’90s, άκουγα Βανδή, Βίσση, Ρουβά, Britney Spears, αλλά μεγάλωσα σε ένα σπίτι όπου ακουγόταν πολύ καλή μουσική, το κλασικό ροκ της μάνας μου αλλά και το έντεχνο και παλιό λαϊκό του πατέρα μου: Νταλάρας, Παπάζογλου, Αλεξίου. Σε όλες τις μουσικές κάτι έβρισκα και με όλες ταυτιζόμουν με κάποιον τρόπο. Ο Νταλάρας είναι ο Νο1 ένα αγαπημένος μου καλλιτέχνης ever, αλλά, από την άλλη, η Beyonce ήταν μεγάλη έμπνευση. Όλα κάτι με έκαναν να νιώσω.

Ήμουν από μικρή ψώνιο. Τραγουδούσα από τριών χρονών, ήμουν η βασική φωνή στη χορωδία του σχολείου. Είχα γενικότερα μια κλίση καλλιτεχνική, ζωγράφιζα, έγραφα ποιήματα, χόρευα ‒έκανα κλασικό μπαλέτο από τεσσάρων, ρυθμική, αργότερα μοντέρνο χορό‒, τραγουδούσα. Ερχόμενη στην Αθήνα από τα Φάρσαλα για να σπουδάσω, στα δεκαοκτώ, είχα βάλει στο μυαλό μου ότι παράλληλα με τις σπουδές μου θα πήγαινα σε μια πολύ καλή σχολή χορού και σε οντισιόν για τραγούδι και μιούζικαλ.

Ήμουν πολύ καλή μαθήτρια, πέρασα Παιδαγωγικό, το οποίο το τελείωσα, και μπήκα και στη σχολή χορού, απ’ όπου με πήρε αμέσως ένας δάσκαλος και με έβαλε σε επαγγελματικούς αγώνες χιπ-χοπ. Πηγαίναμε σε διαγωνισμούς, και παράλληλα έκανα οντισιόν για μιούζικαλ. Ασχολήθηκα χρόνια με το τραγούδι και εξοικειώθηκα με μικρές και μεγάλες σκηνές, αλλά δεν το είχα επαγγελματικά στο μυαλό μου, το έκανα ως χόμπι. Κι επειδή το ζούσα ως έναν βαθμό, δεν σκόπευα να κάνω κάτι μεγαλύτερο.

«Το Deja Vu κυκλοφόρησε 10 Μαΐου. Τα παιδιά το είχαν πάρει χαμπάρι νωρίτερα. Όταν πήγα στο σχολείο, με αναγνώρισαν κάποια μεγαλύτερα παιδιά της Ε’ και της ΣΤ’ Δημοτικού από τα προηγούμενα τραγούδια και από το X-Factor του ’19», περιγράφει η Λίλα Τριάντη.

«Δεν ξέρω πώς αλλά μαθεύτηκε από την πρώτη εβδομάδα. Ήρθαν και μου το είπαν προσωπικά, ήταν λίγο το κοινό μυστικό: ότι αυτή η είναι η δασκάλα που τραγουδάει. Και οι συνάδελφοι ήταν πολύ διακριτικοί και υποστηρικτικοί. Έχει τύχει να σκάσει κερκίδα από γονείς, όταν κυκλοφόρησε το Deja Vu. Οι γονείς πιο τρελαμένοι από τα παιδιά, να φωνάζουν τους στίχους, δεν ήξερα τι να κάνω», θυμάται σε άλλο σημείο η 30χρονη pop τραγουδίστρια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]