Επική πρόκριση του Παναθηναϊκού μέσα στην Γαλλία

16 Αυγούστου 2023

Επική, πρόκριση του Παναθηναϊκού μέσα στην Γαλλία με 5-3 στα πέναλτι και ήρωα τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος έστειλε το «τριφύλλι» στα play off του Champions League με τις επεμβάσεις του κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και την εκτέλεση του Γκενουζί από την άσπρη βούλα.

Απίθανη πρόκριση του Παναθηναϊκού μέσα στη Γαλλία, 5-3 τη Μαρσέιγ στα  πέναλτι | Omada

Πρώτη φορά σε διαδικασία πέναλτι στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια τέραστΙα πρόκριση επί της Μαρσέιγ στη διαδικασία των πέναλτι με πρωταγωνιστές τους Ιωαννίδη και Μπρινιόλι, βρέθηκε στα playoffs του Champions League όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Μπράγκα και θα διεκδικήσει την είσοδο στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.

Μαρσέιγ - Παναθηναϊκός: Ο Φώτης Ιωαννίδης αποθέωσε τον MVP Μπρινιόλι και  μίλησε για το ταβάνι του «τριφυλλιού» | Sportal.gr

Η διαδικασία των πέναλτι:

0-1 Εύστοχος ο Ιωαννίδης
0-1 Γκεντουζί, απέκρουσε ο Μπρινιόλι
0-2 Εύστοχος ο Μπερνάρ
1-2 Εύστοχος ο Βερτού
1-3 Εύστοχος ο Κλεϊνχέισλερ
2-3 Εύστοχος ο Σαρ
2-4 Εύστοχος ο Παλάσιος
3-4 Εύστοχος ο Βιτίνια
3-5 Εύστοχος ο Μλαντένοβιτς

Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με την ίδια ενδεκάδα του αγώνα της Λεωφόρου σε μια προσπάθεια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μπουν οι πράσινοι για να κάνουν το παιχνίδι τους, να κρατήσουν τη μπάλα στα πόδια τους και να παίξουν με αντίστοιχο τρόπο όπως στο πρώτο ματς.

Αντίθετα η Μαρσέιγ είχε αλλαγή στο αρχικό της σχήμα καθώς ο Μαρθελίνιο ήταν αναγκασμένος εκ των πραγμάτων να αλλάξει το αρχικό του σχήμα από τη στιγμή που ο Κοτονγκμπιά είχε αποβληθεί στη Λεωφόρο.

Επόμενη αντίπαλός του η Μπράγκα. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία Τετάρτη 23 Αυγούστου στις 22:00 και ο δεύτερος θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο την Τρίτη 29 Αυγούστου στις 22:00.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]