Κρήτη: Πεζοπόρος ακρωτηριάστηκε – Έπεσαν πάνω του βράχοι την ώρα του σεισμού

13 Αυγούστου 2023

Σοβαρά τραυματίστηκε ένα πεζοπόρος, όταν την ώρα που γινόταν ο σεισμός έπεσαν πάνω του βράχοι που αποκολλήθηκαν, στο Φαράγγι της Σαμαριάς στην Κρήτη

Το περιστατικό συνέβη την ώρα που γινόταν ο σεισμός στα Χανιά. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αποκόλληση βράχων εξαιτίας του σεισμού των 4,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε σήμερα στις 10:49 το πρωί.

Σεισμός στην Κρήτη: Φαράγγι της Σαμαριάς – Έπεσαν πάνω του βράχοι και ακρωτηριάστηκε!

Ο άνδρας έκανε πεζοπορία στο Φαράγγι της Σαμαριάς την ώρα του σεισμού, όταν αποκολλήθηκε τμήμα βράχου, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο πόδι του άτυχου άνδρα και να ακρωτηριαστεί

Σεισμός στην Κρήτη: Σοβαρός τραυματισμός πεζοπόρου από κατολίσθηση βράχων

Για την παραλαβή του τραυματία σηκώθηκε ελικόπτερο ενώ επί τόπου βρέθηκαν και πυροσβέστες από την Ανώπολη και τις Βρύσες.

Να σημειωθεί πως νωρίτερα το 112 ήχησε στα Χανιά μετά τον σεισμό των 4,9 Ρίχτερ που αναστάτωσε όλη την Περιφέρεια και ζητά από τους πολίτες να αποφύγουν τις επικίνδυνες περιοχές όπως τα φαράγγια και τους βράχους καθώς υπάρχει κίνδυνος κατολισθήσεων.

Συγκεκριμένα αναφέρεται:

«Ενεργοποίηση 112 νότια Χανιά Λόγω σεισμικής δόνησης στην περιοχής σας, αποφύγετε επικίνδυνες περιοχές (φαράγγια, βράχους)! Κίνδυνος κατολισθήσεων!! Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]