Αδίστακτοι οι δολοφόνοι του Μιχάλη 

13 Αυγούστου 2023

Άνδρες της ασφάλειας έχουν συγκεντρώσει τις τελευταίες ημέρες βίντεο από κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων της περιοχής και του γηπέδου προσπαθώντας να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη στα τραγικά γεγονότα της περασμένης Δευτέρας

Νέα στοιχεία για τη βιαιότητα των επεισοδίων που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στο θάνατο του 29χρονου Μιχάλη έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σε ρεπορτάζ που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star, αναφέρθηκε ότι από την ανάλυση των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων στη Νέα Φιλαδέλφεια και του γηπέδου της ΑΕΚ, και έπειτα από την ανασύνθεση των γεγονότων, προέκυψε ότι οι χούλιγκαν όχι μόνο μαχαίρωσαν τον Μιχάλη Κατσουρή, αλλά φαίνεται και πως τον χτύπαγαν από πίσω με ρόπαλα.

Όλα αυτά τη στιγμή που στην ΕΛ.ΑΣ συνεχίζουν τις έρευνες, προκειμένου να βρουν ποιος είναι ο δολοφόνος του Μιχάλη Κατσουρή, ενώ μέχρι στιγμής έχουν προφυλακιστεί 70 εκ των κατηγορουμένων και αύριο αναμένεται να απολογηθεί και το τελευταίο γκρουπ των 35 ατόμων.

Στη λίστα υπόπτων για την δολοφονία του Μιχάλη και άτομα που δεν έχουν συλληφθεί

Ακόμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, φαίνεται πως στη λίστα υπόπτων για τα επεισόδια, υπάρχουν και αρκετοί που δεν έχουν συλληφθεί.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]